Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Ne znate što biste poklonili nekome za Božić? Poklonite mu sve!

Kupovina poklona u zadnji čas može biti izazovna, ali to ne znači da morate posegnuti za osrednjim poklonom.

Ah, blagdanska euforija! Svi smo se barem jednom našli u toj poznatoj situaciji: posljednji trenutak božićne kupovine za onu posebnu osobu koja već ima sve. Razmišljate, lutate po trgovinama, ali ništa se ne čini dovoljno dobrim ili prikladnim. Ne brinite! Upravo u takvim trenucima, kada je stvaranje čarolije najpotrebnije, dolazi rješenje koje će oduševiti i najizbirljivije primatelje.

Savladavanje izazova zadnjeg trenutka

Kupovina poklona u zadnji čas može biti izazovna, ali to ne znači da morate posegnuti za osrednjim poklonom. Umjesto toga, usredotočite se na darivanje iskustva, mogućnosti i raznovrsnosti. Razmislite o tome kako pružiti nezaboravno iskustvo koje će vaši najmiliji cijeniti.

Poklon-kartice: Ključ široke palete izbora

Jedan od najfleksibilnijih i najjednostavnijih načina da nekome poklonite sve jest putem poklon-kartica. Umjesto da birate konkretan predmet koji bi se mogao završiti na polici, poklon-kartica pruža slobodu izbora. Neka primatelj sam odabere svoj savršeni poklon! A koji je odabir bolji od SuperCard poklon kartice koju je moguće iskoristiti u više od 500 fizičkih i 50 online trgovina!

Da, dobro ste pročitali! Ova kartica nudi nevjerojatnu raznovrsnost, izuzetno je jednostavna za korištenje te zbilja nudi nešto za svakoga – od najmlađih do najstarijih. Osim stvari, njom se mogu kupiti i ulaznice za zabavne sadržaje za djecu i odrasle što nudi opciju i jedinog uistinu nezaboravnog poklona – iskustva. Možete birati između Fashion kartice, E-Shop kartice, Family kartice, Sport kartice ili Black kartice. Osim u online trgovini, možete je kupiti i na prodajnim mjestima Konzuma, Spara, Interspara, Petrola, Znanja, KTC-a, Studenca, INA-e i NTL-a. Sve kartice dolaze u iznosima od 25 i 50 eura, a neke i od 15 i 100 eura.

Poklon-paketi: Pokloni kraljevski užitak

Ako voljenoj osobi želite pružiti nezaboravnu uspomenu i pokloniti joj poklon – paket s već isplaniranim putovanjem, wellness odmorom i sličnim iskustvima za koje se ista mora samo najaviti, doći, opustiti i prepustiti, onda zbilja nema boljeg odabira od SelectBox poklon paketa!

SelectBox paketi nude preko 3000 doživljaja u regiji na kojima možete iskusiti nešto novo, jedinstveno i zbilja fantastično!

Za ljubitelje gastro avantura, tu su poklon paketi Gourmet i vino kategorije koje dolaze u različitim iznosima, a nude samo najbolja iskustva i za najistančanija nepca. U ponudi su sljedeći paketi:

Ako u svom bližem krugu imate zaluđenika sportom, kategorija Sport i adrenalin nudi pregršt različitih doživljaja za one koji svoj trening ili bilo kakvu adrenalinsku avanturu ne preskaču ni za blagdane!

Za sve kojima je potrebno opuštanje i tetošenje, nema boljeg odabira od paketa iz kategorije Ljepota i zdravlje koji nude različita wellness iskustva koja pružaju umnu i tjelesnu regeneraciju.

A za sve željne izleta i otkrivanja novih ljepota regije, tu je i kategorija Turizam i putovanja koja spaja ugodno s još ugodnijim – izlete s wellnessom, sjajnom hranom i pravom avanturom.

Kroz ove ideje želimo vam potaknuti maštu i pružiti vam raznolike opcije za božićne poklone koji će zaista biti posebni i prilagođeni interesima vaših najdražih. Darivanje svega znači prilagoditi poklon osobi kojoj je namijenjen, stvarajući nezaboravne trenutke i iznenađenja.

Sjetite se, darivanje nije samo fizički čin, već način izražavanja pažnje i brige prema drugima. Stoga, uz sve mogućnosti koje nude poklon-kartice i paketi, dodajte dozu ljubavi i pažnje kako biste stvorili blagdansku atmosferu ispunjenu radosti i toplinom. Neka vaši bliski ljudi osjete posebnost ovih poklona, jer su odabrani s ljubavlju i pažnjom prema njihovim individualnim željama i potrebama. Sretan Božić i uživajte u čarima darivanja!

Ne propustite

Duh i tijelo

Razmislite na vrijeme o tome što zaista veseli vašu prijateljicu, a inspiraciju za najbolje poklone prijateljicama potražite među našim prijedlozima.

Zanimljivosti

Dan žena posvećen je svim onim posebnim damama u našim životima, kojima želimo izraziti zahvalnost. Zato joj ove godine za Dan žena pokloni iskustvo...

Zanimljivosti

Božićna kupnja vrlo često može biti stresno iskustvo, posebice kada se odgađa do posljednjeg trenutka.

Zanimljivosti

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.