Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nebo kao granica inspiracija nove Max&Co kolekcije

MAX&Co. predstavlja brand u kojem ne postoje ograničenja pa je stoga “Sky is the limit” slogan koji ga savršeno opisuje.

Pod geslom “Sky is the limit” ovih je dana predstavljena nova, proljetna Max&Co kolekcija. MAX&Co. predstavlja brand u kojem ne postoje ograničenja pa je stoga “Sky is the limit” slogan koji ga savršeno opisuje. Podijeljena je u 4 dijela, odnosno četiri stila koji su razvrstani pod tipove i modne osobnosti: “dreamer”, “party girl”, “city girl” i “free spirit”.  Svaki od ova četiri tipa predstavlja jedan modni stil tipičan za Max&Co u kojem mix&match tehnikom kreiranja lookova i odjevnih komada dobiamo jedinstvene modne kombinacije.

Ova četiri stila predstavile su četiri ambasadorice odabrane prema svojim modnim osobnostima, tako je Petra Kurtela zasjala u ulozi sanjive “dreamer” djevojke u dijelu kolekcije u kojem prevladavaju bijela i žuta boja, lagani uzorci, ali i klasična crna i crvena. Nježni cvijetni print i romatika te ženstveni detalji glavne su odlike ove mini kolekcije.

 

 

Slobodni modni duh, odnosno “free spirit” nesputani dio kolekcije predstavila je Jelena Veljača koja je zasjala u prekrasnom cvijetnom kombinezonu uzorka inspiriranog 70-im godina s kojim ne možete proći nezamijećeno. Free spirit dio kolekcije sastoji se od odvažnih i uočljivih  komada jačih i žestokih uzoraka gdje je kombinezon zvijezda kolekcije, a prevladavaju plava i roza boja.

 

 

“Party girl” predstavljala je Ana Radišić koja je zasjala u haljini koja je sve ostavila bez daha. Party girl dio kolekcije namijenjen je za odvažne koji se ne boje boja. U ovom dijelu kolekcije naglasak je na ženstvenim linijama, a zvijezda je haljina srednje dužine.

 

 

Ana Bacinger utjelovila je gradsku djevojku, “city girl” dio kolekcije preplavljen je jeansom, plavim i bijelim kombinacijima, kratkim suknjama, košuljicama, bodijima, odijelima. Zvijezda dijela kolekcije haljina plavo-bijelog životnjskog uzorka.

 

Više

Zanimljivosti

Malo je glazbenika na domaćoj sceni koji izazivaju euforiju kod publike kao što to radi Vesna Pisarović, pa ne čudi što je objava da...

Zanimljivosti

S više od 2,6 milijuna pregleda Ana je postala jedna od najutjecajnijih domaćih podcasterica, a cilj joj je promicanje pozitivnih i inspirativnih vrijednosti

Celebrity

O američkom snu, rodnom Šibeniku, odgoju djece i planovima za budućnost u ovotjednom podcastu Ane Radišić pričao je najpoznatiji hrvatski glumac s inozemnom karijerom...

Dobar posao

Kako iz strasti stvoriti uspješan posao i živjeti ono što voliš, na ovogodišnjem Weekend Media festivalu u sklopu panela „Ekonomija strasti“ pričali su influenceri...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.