Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Nedostaje vam strasti u vezi? Znamo gdje ih i kako možete rasplamsati!

Iako će neki reći kako se ne može baš ništa učiniti kad jednom nestane strasti, to nije točno – nerijetko su stvari puno jednostavnije nego što mislimo.

Iako će neki reći kako se ne može baš ništa učiniti kad jednom nestane strasti, to nije točno – nerijetko su stvari puno jednostavnije nego što mislimo. Već mali podsjetnik na ono kako je bilo nekada – najbolje tijekom zajedničkog bijega od rutine – rasplamsat će strast.

Intimnost je aspekt prijateljstva – emocionalna bliskost, osjećaj da partneru možete reći bilo što i da će vas i dalje voljeti. Nadalje, predrasuda je da je normalno ne osjećati leptiriće u društvu s dugogodišnjim partnerom, jer – uzbuđenje je drugi ključ strasti. Treći je ključ senzualnost, tj. fizički dodir i seks – bez strasti u krevetu sve drugo gubi na ljepoti. Kad nema seksa, ali i kad on postane rutina, partnerski odnos blijedi. Kako da ne upadnete u ovu zamku?

Budite kreativni!

Na početku veze ste bili sretni i uzbuđeni, jer ste bili kreativni. Bili ste posvećeni jedno drugome i zajedničkim zadovoljstvima, predani željenom ishodu, fokusirani jedno na drugo… Što se dogodilo da ste si međusobno okrenuli leđa – i fizički i emocionalno? Život! Stoga, s vremena na vrijeme, odvojite vrijeme za vas dvoje. Rimske terme, udaljene sat vremena od Zagreba, jedno su od najromantičnijih mjesta u susjedstvu. Sama arhitektura kompleksa, gdje možete birati smještaj u jednom od tri hotela – Sofijinom dvoru ****superior, Rimskom dvoru****superior i Zdraviliškom dvoru****; sobe s okruglim krevetima, saunom i jacuzzijem; doručak u krevetu…, dovoljno da ponovo osjetite uzbuđenje.

Ono što posebno oduševljava u Rimskim termama unutrašnji je bazen, osmišljen po uzoru na antička rimska kupališta, ispunjen ljekovitom termalnom vodom. Gostima su na raspolaganju i četiri unutarnja i tri vanjska masažna bazena s vodenim sjedalima i ležajevima, razne saune, a za parove su poseban doživljaj i vodene kupelji i masaže za dvoje. U privatnom spa, uz finsku ili parnu saunu uživajte u zajedničkoj kupki, peelingu, senzualnoj kremi za tijelo…

Usmjerite se na sebe!

Ako želite biti zadovoljni odnosom, prije svega morate ovladati sobom. Morate znati što želite pojedinačno i u paru, a u Rimskim termama mnogo je načina da to otkrijete. Zastati u trenutku, meditirati, odraditi seriju vježbi pored 14 energetskih točaka raspoređenih po predivnom parku koji okružuje kompleks… Ovdje je priroda, uistinu, predivna, pa možete prošetati ili unajmite bicikl te na dva kotača istražite ljepotu ovog kraja.

Nakon izleta počastite se u a la carte restoranu Sofi­ja. Tu je i kavana princeze Viktorije u kojoj možete kušati čaj vodenih nimfa, rimska vina, vrhunske slastice… Neka hedonizam bude vaš način da rasplamsate strast.

Više o ponudama potražite OVDJE.

Više

Zanimljivosti

Sezona vezivanja posvećena je stvaranju simpatija i pronalaženju romantične veze zimi, kada mnogi razmišljaju o provođenju vremena s posebnom osobom.

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Seks

Osim što je jednostavna, poza ležećeg policajca jedna je od onih u kojoj možete biti vrlo bliski s partnerom, bez obzira na to što...

Suncokreti na oblacima

Uvijek me zanimalo je li i kako je moguće da, ako s jednom osobom duže vrijeme imaš isključivo samo seksualnu vezu, ili ti odnos,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.