Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Neka neugodne infekcije postanu prošlost!

Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji pak povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija.

Već smo vas imali priliku upoznati s higijenskim proizvodima tvrtke Tosama – Natura Femina. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete, od 100% čistog, organskog pamuka, ne sadrže klor, bojila niti parfeme i primjereni su i najosjetljivijim ženama. Pakirani su u biorazgradive folije te su zbog toga sigurni za očuvanje našeg okoliša. Odgovorno postupanje prema okolišu sastavna je nit vodilja društva Tosama d.o.o.  jer samo pažljivim i pravilnim korištenjem prirodnih izvora i zaštitom okoliša, možemo očuvati svijet za današnje i buduće generacije.

U sklopu robne marke Natura Femina možete birati između dnevnih i noćnih uložaka, tampona, aplikatorskih tampona, uložaka za rodilje te Natura Femina Special uložaka, koji su namijenjeni ženama s oslabljenom funkcijom mjehura.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®

U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste, što ima za posljedicu smanjenje broja laktobacila. Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji pak povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija. Također, žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama kako što su bakterijska vaginoza i gljivična kandidijaza.

Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu su: liječenje antibioticima, hormonske promjene, pretjerana i neodgovarajuća higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, i dobro nam poznati – stres.

tamponi s probioticima

Unosom laktobacila direktno u rodnicu moguće je na prirodan način uspostaviti i očuvati zdravu mikrofloru rodnice. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i tako korisni za čuvanje zdrave mikroflore. Djeluju u vrijeme menstruacije, kada zbog krvarenja nije moguća uporaba drugih sredstava.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®djeluju dvostruko:

  1. PROBIOTIK: održava pH vrijednost u rodnici, štiti mikrofloru rodnice, smanjuje neugodnosti i simptome kao što su svrbež, nadražaj, povećan iscjedak, neugodan miris
  2. TAMPON: pouzdana higijenska zaštita u vrijeme menstruacije.

Uz pomoć Natura Femina by ellen®  probiotičkih tampona sada možete na prirodan način povratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu. Pobrinite se za svoje zdravlje i posjetite Tosaminu trgovinu Bijeli Štacun u trgovačkom centru Westgate u kojoj možete pronaći cijelu liniju Natura femina proizvoda.

[box style=”0″]

NAGRADNI NATJEČAJ

Isprobajte sve 3 veličine i odaberite onu koja najbolje odgovara jačini menstrualnog krvarenja

  • MINI: za dane sa slabim krvarenjem
  • NORMAL: za dane s umjerenim krvarenjem
  • SUPER: za dane s umjerenim do jakim krvarenjem

Dijelimo 3 paketa, a sve što trebate je poslati nam mail na [email protected]:

  1. stavite naslov ELLEN
  2. dodajte svoje kontakt podatke
  3. prijavite se na naš newsletter i lajkajte naš Facebook profil

Prijave primamo do 5. prosinca, točno u podne.

DOBITNICI: Sabira Hajdarević, Lidija Kamenicki i Daria Markić

[/box]

Više

Zdravstveni karton

Crijeva su pokretač našeg života i zbog toga se fokus medicine danas prebacuje upravo na njih.

Zdravstveni karton

Može se reći da je danas tržište preplavljeno različitim vrstama probiotičkih pripravaka.

Savjeti stručnjaka

U svakodnevnom radu liječnik se sve više susreće s potrebom propisivanja probiotika te je neophodno dodatno znanje što se tiče poznavanja bakterijskih sojeva, doza...

Savjeti stručnjaka

Svjetska zdravstvena organizacija propisala je kriterije kvalitete koji pomažu izabrati najkvalitetniji probiotički pripravak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.