Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Neka nježnost priča uz slatke zalogaje Milka čokolade

“Neka nježnost priča” je najnovija kampanja poznatog brenda Milka, koji novim, originalnim pakiranjima nadaleko poznate čokolade s alpskim mlijekom želi ispričati priču nježnosti.

Podijelimo nježnost s onima koje volimo! “Neka nježnost priča” je najnovija kampanja poznatog brenda Milka, koji novim, originalnim pakiranjima nadaleko poznate čokolade s alpskim mlijekom želi ispričati priču nježnosti.

Limitirana serija Milka pakiranja donosi 4 različite poruke podrške, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja zapakirane u originalan dizajn. Svako pakiranje priča svoju priču i šalje pozitivnu poruku – “Dream team”, “Smile, all is ok”, “Support you” i “Well done” – sa željom da probudi osjećaj povezanosti, empatije i nježnosti među ljudima.

Milka je prošle godine na najljepši mogući način obilježila svoj 120. rođendan i pokazala da humanost i empatija nisu zaboravljene i da je sreća u davanju. Ove godine nastavljamo svoju misiju i pokazujemo da naizgled malim znacima pažnje možemo uljepšati svakodnevicu ljudima oko sebe. Kampanjom ‘Neka nježnost priča’ želimo inspirirati ljude da svojim najbližima pošalju poruku ljubavi, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja, onda kada osjećaju da je drugoj strani to najpotrebnije”, izjavila je Una Lučić, brend menadžerica za Milka tabletne čokolade, East Adriatic, u ime grupe kompanija Mondelez International, vlasnika poznatog brenda.

Milka čokolada je nastala iz čina nježnosti njenog kreatora, Philippe Suchard, koji je želio razveseliti svoju bolesnu majku i pokloniti joj čokoladu koja tada, zbog svoje visoke cijene, mnogima nije bila dostupna. Upravo u želji da svima omogući uživanje u toj neodoljivoj poslastici, prije 120 godina Philippe osniva dobro poznati brend. Do danas, Milka čokolada je ostala vjerna svojoj misiji korištenja pažljivo odabranih, kvalitetnih sastojaka, kako bi njezin nježan okus nastavio topiti srca svih koji je okuse. 

Pokažite dragim osobama da ih volite, da zaslužuju jedno veliko bravo za sve što rade, da ste tu da ih ohrabrite, pomognete im ili jednostavno pokažete koliko vam znači vaše prijateljstvo. Uljepšajte im dan, podijelite nježnost i ispričajte vašu priču, a svaka kockica Milka mliječne čokolade će naći put do njihovih srca. Neka nježnost priča uz slatke zalogaja Milka čokolade.

Više

Gastronomija

Čokoladna torta bez brašna nastaje brzo i nestaje još brže.

Gastronomija

Mikado riža je za mnoge i dan danas, puno više od čokolade s police.

She Book Club

Willy Wonka od malih je nogu sanjao da će izrađivati čokoladu i dijeliti je sa svijetom.

Zanimljivosti

Svjetski dan čokolade službeno se obilježava na današnji dan, 7. srpnja jer se vjeruje da je 7. srpnja 1550. godine kakao stigao u Europu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.