Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Nekad je bolje prešutjeti

Nekad se treba poslužiti malim, bezazlenim lažima.

Iako ćete često čuti kako ljudi cijene iskrenost, u nekim situacijama dobro bi bilo držati “jezik za zubima”. Nekad se treba poslužiti malim, bezazlenim lažima. To se posebno odnosi na emotivne veze i neki znanstvenici tvrde kako je u redu ne govoriti uvijek istinu svom partneru, posebno kada ne želite da ne povrijedite njegova/njena osjećanja.

Što osjećate prema drugim ljudima?

Zamislite, na primjer, da vas partneri pita: Jesi li koga voljela više od mene? Što god da je prava istina, jedini ispravan odgovor na ovo pitanje je: NE.

Poklon vam se ne sviđa?

Budite pristojni ako ne želite povrijediti partnera u slučaju da vam je kupio poklon koji vam se ne sviđa. Vaš partner je ipak uložio svoje vrijeme i novac, pa ako ovog puta možda i nije napravio dobar izbor, to ipak nije razlog da mu prigovorite.

Ne ide vam se nikud?

Osobite na početku veze, ne želimo baš svaku minuti provoditi s novom simpatijom. Ipak, to ne znači da je prikladno da mu/joj to i kažemo. Možda bi bilo bolje smisliti neki izgovor nego da kažemo pravu istinu.

Prekid?

Nikad nije lako prekinuti vezu, ali postoje dobri i loši načini kako to uraditi. Vi sigurno imate dobar razlog zašto napuštate neku osobu, ali to ne znači da treba da joj “sasuti” u lice sve što je ide.

Ne propustite

Život u dvoje

Neke žene ne propuštaju priliku da zadrže muškarca.

Duh i tijelo

Lažljivce nije baš tako lako otkriti!

She Book Club

U knjizi Laži, laži, laži autorica bestselera Sunday Timesa Adele Parks istražuje najmračnije kutke veze u očaravajućoj priči o braku i tajnama.

Život u dvoje

Znate one " bijele laži" izgovorene kako se partner ne bi razočarao ili da mu se udovolji?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.