Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
savjeti za online kupovinu
savjeti za online kupovinu

Trendovi

Neke stvari možda ne biste trebali kupiti online

Sigurno ste i sami nekad pogriješili. Mi priznajemo da jesmo.

Pandemija je primijenila našu svakodnevicu. I ovih smo dana svjesni da je dobro držati se socijalne distance i paziti na svoje zdravlje, ali i pronaći novi način funkcioniranja. Tako je i s kupnjom. Mišljenja o kupnji putem interneta još uvijek su podijeljena, a nema sumnje da se često radi o„slijepom“ naručivanju. Sigurno ste i sami nekad pogriješili. Mi priznajemo da jesmo.

Izdvojili smo pet stvari koje vam još uvijek savjetujemo da ne kupujete na ovaj način, a evo i zašto:

Donje rublje

Pitanje odabira lijepog i udobnog donjeg rublja relevantno je za žene svih dobnih skupina. Nažalost, kupiti grudnjak bez da ga isprobate vrlo je rizično. Ženske grudi s vremenom mijenjaju oblik i veličinu i zato je bolje kupiti donje rublje tek nakon što ga isprobate.

Tenisice

Ako su vam tenisice potrebne za trening u teretani, posjetite trgovinu jer postoji prilika da ih isprobate i utvrdite jesu li vam ugodne. Ako su tek onako, za obuti koji put – slobodno naručite!

Košulje

Pogoditi veličinu majice je relativno jednostavno, ali nitko vam ne može unaprijed reći hoće li vam košulja odgovarati ramenima i kako leži na vašim prsima, odnosno pucaju li gumbi…

Predimenzionirane stvari

Između prevelike odjeće i odjeće velike veličine nalazi se vrlo tanka crta koju je gotovo nemoguće odrediti okom.

Jakne i bluze

Ljepota bilo kojeg odijela, kao i jakne, ovisi o tome kako veličina odgovara osobi. Nažalost, kada kupujete putem interneta, to je u praksi potpuno nemoguće potvrditi.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Više

Fashion report

Tenisice su odavno postale osnova ženskih ormara, nudeći udobnost za svakodnevno nošenje i stil koji se uklapa u brojne kombinacije.

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Fashion report

Cvjetni motivi, razigrani printevi jesenskog lišća i udobne tkanine, nova su dizajnerska obilježja Palmersove jesenske kolekcije u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Budi fit

Ako vas boli glava i imate problema s kralježnicom, vrlo je vjerojatno da imate pogrešan grudnjak – naučite odabrati pravi!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.