Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nema dobre zime ako nemaš dobar šal

Osim funkcionalnosti, šalovi mogu upotpuniti završni izgled.

Šalovi se ubrajaju u jedan od najpoželjniji, a ujedno i neizostavnih zimskih modnih dodataka. Osim funkcionalnosti, šalovi mogu upotpuniti završni izgled, a posebnost im je i što se mogu nositi na više načina, te se kao takvi lako uklapaju u svaki modni stil – bilo da tražite veliku toplu pašminu, šalove pastelnih nijansi, volite prugice ili totalno trendi šareni šal sa resama.

page1

Stoga je upravo  zima idealno vrijeme za najkretivnije modne kombinacije sa šalovima i pravi trenutak da se osvježi izgled i da se dobro „zaogrne“ zima.

Na policama BIPA drogerija od sada su dostupni najnoviji Hello beauty mekani šalovi koji čine mješavinu akrila i pamuka, te dolaze u nekoliko višebojnih varijanti kako bi mogli zadovoljiti različite ukuse.

Hello Beauty šalovi dostupni su u Bipi po cijenama od 99,90 kn i 129,90 kn.

page2

Više

Događanja

Za kupce su u svim poslovnicama postavljeni sredstvo za dezinfekciju ruku, obavijesti o mjerama sigurnosti i zamolbe da prilikom stajanja u redu održavaju razmak...

Beauty report

Proteklog tjedna, u prostoru BIPA Backstage-a – pravoj maloj beauty oazi, održan je Max Factor Good For Your Skin Academy.

Beauty report

Planetarno popularni make up brand, e.l.f. Cosmetics, stigao je konačno na hrvatsko tržište u BIPA drogerije!

Beauty report

Materijal budućnosti, bambus, već je zavladao u uređenju interijera, građevini, modnim detaljima pa čak i gastronomiji, a da ovaj eko trend ne zaobiđe i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.