Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Nemate vremena? Mi ćemo ga pronaći za vas uz virtualnog asistenta

Za one koji  žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, ali ne znaju od kuda ni kako krenuti, kreirala je online program POSTANI VIRTUALNI ASISTENT koji je prvi i jedinstveni program takvog tipa u Hrvatskoj.

Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u bankarskom i telekomunikacijskom sektoru, u direktnom radu s klijentima, knjigovodstvenim, savjetodavnim, administrativnim te poslovima osobnog asistenta. Martina Žgomba, pored diplome stručne prvostupnice ekonomije, ima završeno i dodatno osposobljavanje za obavljanje knjigovodstvenih i računovodstvenih poslova te razne dodatne neformalne edukacije iz područja organizacije vremena, marketinga, korištenja dodatnih alata.

Ona je dio naše She4She priče i vaš virtualni asistent!

„Kod zadnjeg poslodavca radila sam pet godina u odličnim uvjetima samo što nakon toliko vremena došlo je do zasićenja. Znala sam da znam i mogu više i bolje. Povrh svega, kao majka dvoje djece, htjela sam slobodu. Slobodu da sama planiram svoj dan te vrijeme koje provodim na poslu i ono koje provodim s djecom“, priča nam ova Puležanka.  „Sanjala sam o tome da budem sa svojom djecom kad me najviše trebaju, a pogotovo kad su bolesne, da sam tada s njima bez da imam bol u želucu jer moram uzimati bolovanje i nakon toga zbog posla koji me čekao kad se ponovo vratim. Logičan slijed događaja je bila moja potraga za drugim zaposlenjem, kod drugog poslodavca. U toj potrazi došla sam do zaključka da ja više ne želim mijenjati poslodavca već želim pokrenuti vlastiti posao, ali nisam znala ni što bih radila niti koje usluge nudila. Kao što i inače biva, sasvim slučajno sam naišla na članak, tj. intervju s jednom virtualnom asistenticom. Odmah sam išla pretraživati pojam “virtualni asistent” i tada sam znala da je to posao koji želim raditi.“

Tada je krenulo njeno istraživanje i traženje informacija u bespućima interneta. 2019. godine u Hrvatskoj je bilo nekoliko virtualnih asistenata koji su svoje usluge uglavnom pružali inozemnim klijentima i to putem platforma kao što je Upwork. „Glavni izvor informacija su mi bile web stranice i društvene mreže stranih virtualnih asistenata. Nakon što sam prikupila dovoljno informacija, posložila svoju ponudu usluga i izradila web stranicu, otvorila sam obrt kao drugu djelatnost.“

U početku je radila kao virtualni asistent uz redovan posao, ali nakon samo tri mjeseca dala je otkaz i od tada je samozaposlena u obrtu Alpha & Omega. Živim i radim po svom. Ima vremena za sve što poželi jer svoje vrijeme organiziram sama.

Kao virtualni asistent pomaže mikro, malim i srednjim poduzetnicima te pojedincima u organizaciji vremena i poslovanja, optimizaciji poslovnih procesa te administrativnim poslovima.

Online program Postani virtualni asistent

„Za one koji  žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, ali ne znaju od kuda ni kako krenuti, kreirala sam online program POSTANI VIRTUALNI ASISTENT koji je prvi i jedinstveni program takvog tipa u Hrvatskoj. Sva moja prethodna istraživanja, testiranja i dosadašnje iskustvo u radu kao virtualni asistent su objedinjeni u ovom programu. Kroz samo 6 tjedana polaznici dobivaju sve što je potrebno za pokretanje vlastitog poslovanja. Osim uštede vremena, polaznici dobivaju jasnoću, konkretne smjernice iz iskustva koje se mogu odmah primijeniti u praksi, mentorstvo, podršku i motivaciju“, priča ova poduzetnica.

Program se sastoji od 6 modula: tko je virtualni asistent, potrebne vještine, organizacija vremena, strategija poslovanja, organizacija poslovanja, osnovni alati za rad. Svaki modul sadrži prethodno snimljene video lekcije, dodatne pdf materijale i zadatke te bonus video lekcije stručnjaka iz područja knjigovodstva, brendiranja, marketinga itd.

Svaki tjedan polaznicama se daje pristup jednom modulu putem Google Diska, a na tjednim Zoom sastancima se detaljnije prolazi zadana temu te se daju odgovori na pitanja polaznika i rješavaju eventualne nedoumice. Pored toga, polaznice dobivaju i pristup zatvorenoj Facebook grupi podrške te na kraju i potvrdu o uspješnom završetku programa.

Online program je moguće upisati grupno i individualno. Upisi za grupni online program se održavaju dva do tri puta godišnje dok je individualni moguće upisati bilo kad, tijekom cijele godine.

Više o Martini, mom poslovanju i uslugama koje pruža,  možete saznati web stranici, te društvenim mrežama: LinkedIn, Instagram, Facebook.

Više

Zanimljivosti

Jer nismo samo supruge, majke i kraljice

Darivanje

Djela Marije Jurić Zagorke, majstorice povijesnih romansa koja cijelo stoljeće svojim pitkim pričama oduševljava naraštaje čitatelja, objavljena su u suvremenom ruhu dizajnerice Tesse Bachrach...

Događanja

Otkrivamo što to čini žene ljubomornima, zašto se ponekad pretvaraju u monstrume iz čista mira tražeći izlike u PMS-u i tko su njihovi zakleti...

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.