Neodoljiva istarska priča Kempinski hotela

Božićno druženje Kempinski Hotel Adriatic iskoristili su kako bi dočarali svu ljepotu Istre kroz bogatstvo okusa koje Istra pruža kao omiljeno odredište gurmana. Predivni krajolici od kojih zastaje dah bogati su vinogradima i maslinicima, a samo dio tih okusa mogli smo iskusiti u ugodnoj atmosferi Basement wine bara u Tomićevoj ulici.

DSC_6583

Uz prigodnu degustaciju maslinovog ulja i vina istarskih vinara Meneghetti i Degrassi, prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort na moru s 5 zvjezdica, Kempinski Hotel Adriatic, prekrasnu Istru i Mediteran barem je na nekoliko sati prenio u središte Zagreba te dočarao gourmet priču koja se sve više isprepliće s jednim drugačijim životnim stilom koji pronalazi harmoniju u spoju aktivnog načina života njegujući kulturu prehrane.

DSC_6568

Autentičnu istarsku priču uz nezaboravno gourmet iskustvo kroz suvremenu inačicu tradicionalne istarske kuhinje, gdje neka dobro poznata jela dobivaju novu, svježu reinterpretaciju te brojna izvrsna vina dočarat će vam na svoj način prestižni i nagrađivani Kempinski Hotel Adriatic.

KempinskiHotelAdriatic(1)

Direktorica prodaje Kempinski Hotela Adriatic, gđa. Jelena Rubeša spremno nam je izjavila: „Vjerujemo da najljepše priče o Istri započinju upravo u našem hotelu. Za iznimne gastronomske doživljaje zaduženi su najbolji kuhari, čija su jela inspirirana mediteranskom i internacionalnom kuhinjom, pri čemu se ističu okusi i mirisi sezonskih namirnica lokalnih dobavljača. Glavni kuhar Daniel Pause iskustvo zahvaljuje kuhinjama poznatih europskih hotela grupacije Kempinski.

Zoran Čobanov, istaknuti istarski MasterChef autor je inovativnog hotelskog jela s potpisom “Istarska nova fritaja”, a široj javnosti poznat je iz jedne od epizoda kuharskog showa “MasterChef Hrvatska” iz 2012. te je u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri kuhao i u nekima od najpoznatijih talijanskih restorana s Michelinovim zvjezdicama. Pored vrhunske usluge, vjerujemo da je važno gostima ponuditi kreativne sadržaje i promovirati destinaciju, kao i ugoditi kozmopolitskom duhu suvremenih turista s ciljem stvaranja nezaboravnih doživljaja. Voljeli bismo da dolaskom u Kempinski ulazite u nezaboravnu i uzbudljivu istarsku priču.

KempinskiHotelAdriatic(2)

Ako još niste, vrijeme je da se zaputite u Istru.