Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Neodoljiva kolekcija naušnica koje odišu minimalizmom i prirodnošću

Fotografije su nastale pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ane Kuliš kojoj je profesionalna fotografija druga ljubav.

Brend se već nekoliko sezona zadržava na statement naušnicama, a ova linija nastala je s potpunim poštovanjem prema planetu Zemlji, koji je bio glavna inspiracija prilikom stvaranja kolekcije – OMNOMNOM sugerira da je je nešto toliko prirodno da je zamalo jestivo.

Dok riječni biseri, koralji, školjke i poludrago kamenje naprosto mirišu na ljeto, u glavnoj ulozi je i dalje mjed s ručno nanesenom teksturom koja svakom komadu nakita daje neponovljiv pečat. Iako ima predimenzioniranih komada, nisu teški za nošenje – poznato je kako je mjed duplo lakša od zlata.

 

 

Fotografije su nastale pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ane Kuliš kojoj je profesionalna fotografija druga ljubav. U želji da konačni rezultat bude što sličniji njenim zamislima, ovoga puta sama je stajala iza objektiva.

Brend već dulje vrijeme naglašava koncepte modne etike i eko friendly pristupa pa tako ideja spore i održive mode prati i estetiku editoriala. Povratak prirodi u ovoj priči znači povratak prvotnoj jednostavnosti i upravo zato model ne nosi make up, već samo kapljice vode i kokosovog ulja.

 

 

“Svaku od nas priroda je kreirala na jedinstven način i u tome je naša najveća snaga. Svakoj ženi koja je to osvijestila želim ponuditi komad nakita koji je baš poput nje, jedinstven i neponovljiv, nema replike!”

“Modna etika ne isključuje estetiku, naprotiv, divno se slažu zajedno. Zaista je vrijeme da promislimo način na koji modna industrija izrađuje, koristi i odlaže proizvode. Budućnost je upravo spora moda koja podrazumjeva korištenje eko održivih materijala od kojih procesom ručne izrade i dorade nastaju prekrasni, pročišćeni i minimalistički komadi”, zaključuje dizajnerica svoju riječ o kolekciji.

Omnomnom? Može, hvala!

 

  • Photo: Ana Kuliš
  • Model: Ingrid Sitaš

Više

Trendovi

Sezona proljeće/ljeto 2018. u kategoriji modnih dodataka na velika je vrata donijela povratak trendova obožavanih u 90-ima poput tzv. pancir veza na ring naušnicama...

Trendovi

Donosimo romantični editorijal preslatke proljetno-ljetne kolekcije modnih dodataka hrvatskog brenda Kragrlica.

Fashion report

Nova A’marie kolekcija za proljeće 2018. - Endless Spring Vibe

Dizajn

Osim klasičnog nakita od zlata i srebra, Zlatarnica Rodić oduševila je kolekcijom nakita koje je inspiriralo tradicionalno hrvatsko nasljeđe

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.