Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Neodoljive haljine Lilith by Katarina Baban najbolji izbor za ovo ljeto

Glumica i dizajnerica Katarina Baban za ovo ljeto pripremila je lepršave i romantične haljine u kojima možete provesti cijeli dan i noć.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban za ovo ljeto pripremila je lepršave i romantične haljine u kojima možete provesti cijeli dan i noć.

Upravo dolaskom ljeta žene su uvijek u potrazi za neodoljivim haljinama koje se lako i svakodnevno kombiniraju. Bilo da je riječ o dnevnim ili svečanim prilikama upravo ove haljine bit će najbolji izbor da zablistate i budete elegantni.

Nove Lilith by Katarina Baban haljine krase novi krojevi, boje, uzorci i detalji i najbolje utjelovljuju duh ljeta.
Novom kolekcijom posebno se ističu boho haljine ukrašene floralnim motivima te prozračne haljine s naglašenim voluminoznim rukavima na jednom ramenu.

Ove sezone u modi je romantika, a Katarina je nikada ljepše nije dočarala.

Romantičnu modnu priču zaokružila je bajkovitom kampanjom čije vizuale potpisuje Joanna Paciorek.

Više

Budi fit

EMS tehnologija jedinstvenom i inovativnom metodom smanjuje celulit, brže sagorijeva masti i više kalorija, učvršćuje kožu te smanjuje bol u leđima, vratu i zglobovima.

S modne piste

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih...

Drama Queen

Volim muškarce u suknjama i čak su mi dvojica od njih bila i ostala savršeno seksi i nikad, ali nikad nisam dovela u pitanje...

Trendovi

Platnene tenisice od prirodnih materijala s gumenim potplatima dolaze u više prepoznatljivih pastelnih boja koje su zaštitni znak svake Lilith kolekcije te se idealno...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.