Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Neodoljivo zabavan projekt s Alduk potpisom

ALDUK modna bojanka dolazi s paketom drvenih bojica i namjenjena je suradnicima te klijenticama.

Svježu, originalnu i zabavnu stranu mode donosi nam neumorni dizajner Ivan Alduk koji se s ilustratoricom Lanom Hudinom, potrudio da nam oboji zimsko sivilo.

Simpatična i kreativna modna bojanka prati mladenku kroz pripremu za vjenčanje i prikazuje neke od najtraženijih vjenčanica s ALDUK potpisom. Situacije poput izbora vjenčanice, ulaska u crkvu u pratnji djeveruša ili rezanja torte, zabilježene su ovom bojankom koja će vam sigurno izmamiti osmijeh. I ne samo to! Dokazano je, bojanke nas opuštaju!

page

 

Osmišljavanje i izrada bojanke bila je pravi užitak, a mislim da ćemo se i mi sami s veseljem baciti na bojanje i tjeranje stresa. Anti-stress bojanke novi su hit u svijetu, a mi smo htjeli napraviti nešto tipično naše, pa su tako nastale kartice za bojanje koje se kasnije mogu uokviriti te postati trajna uspomena” rekao je Ivan.

Ilustratorica Lana u bojanku je ubacila i samog dizajnera te njegovog ljubimca, patuljastog šnaucera Čarlija te im na taj način dodala posebnu dozu osobnosti. ALDUK modna bojanka dolazi s paketom drvenih bojica i namjenjena je suradnicima te klijenticama.

Proces organizacije vlastitog vjenčanja često je stresan i vjerujem da će naše buduće klijentice i mladenke s ovom bojankom uspjeti otjerati zabrinutost, predahnuti i uživati u dječjim radostima” izjavio je dizajner uz napomenu kako će svaka mladenka pri narudžbi vjenčanice koja se izrađuje prema njenim mjerama dobiti ovaj mali poklon.

Više

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Putovanja

Svatko se na svoj način teži odmaknuti od negativnosti oko nas i u turbulentnim vremenima pronaći svoj komadić sreće.

Putovanja

Netko je mudar davno rekao Kad pogledam more, čini mi se da njegovi valovi nose moju tugu – pa svi kojima je potreban odmor...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.