Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Neodoljivo zabavan projekt s Alduk potpisom

ALDUK modna bojanka dolazi s paketom drvenih bojica i namjenjena je suradnicima te klijenticama.

Svježu, originalnu i zabavnu stranu mode donosi nam neumorni dizajner Ivan Alduk koji se s ilustratoricom Lanom Hudinom, potrudio da nam oboji zimsko sivilo.

Simpatična i kreativna modna bojanka prati mladenku kroz pripremu za vjenčanje i prikazuje neke od najtraženijih vjenčanica s ALDUK potpisom. Situacije poput izbora vjenčanice, ulaska u crkvu u pratnji djeveruša ili rezanja torte, zabilježene su ovom bojankom koja će vam sigurno izmamiti osmijeh. I ne samo to! Dokazano je, bojanke nas opuštaju!

page

 

Osmišljavanje i izrada bojanke bila je pravi užitak, a mislim da ćemo se i mi sami s veseljem baciti na bojanje i tjeranje stresa. Anti-stress bojanke novi su hit u svijetu, a mi smo htjeli napraviti nešto tipično naše, pa su tako nastale kartice za bojanje koje se kasnije mogu uokviriti te postati trajna uspomena” rekao je Ivan.

Ilustratorica Lana u bojanku je ubacila i samog dizajnera te njegovog ljubimca, patuljastog šnaucera Čarlija te im na taj način dodala posebnu dozu osobnosti. ALDUK modna bojanka dolazi s paketom drvenih bojica i namjenjena je suradnicima te klijenticama.

Proces organizacije vlastitog vjenčanja često je stresan i vjerujem da će naše buduće klijentice i mladenke s ovom bojankom uspjeti otjerati zabrinutost, predahnuti i uživati u dječjim radostima” izjavio je dizajner uz napomenu kako će svaka mladenka pri narudžbi vjenčanice koja se izrađuje prema njenim mjerama dobiti ovaj mali poklon.

Pročitajte još

Putovanja

Nakon više od godine dana neprekidnih ograničenja putovanja, napokon se odaje priznanje pozitivnom utjecaju koji putovanja imaju na zdravlje i blagostanje, a odlazak na...

Duh i tijelo

Sve ste razdražljiviji, umorniji, dani postaju kraći, a hladne noći sve duže… Pitate se, kako stati na kraj ovim turobnim jesenskim brigama?

Budi fit

Nakon napornog radnog dana navečer si poklonite besplatan paket opuštanja.

Duh i tijelo

Manjak elana je pokazatelj zatrovanosti organizma!

Advertisement