Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Neograničene mogućnost

Pokažite svoju ljepšu stranu jedinstvenim dioptrijskim okvirima jer pravo je vrijeme da se istaknete.

Od bezbrižnog pa sve do jasnog pogleda, sjaj vašeg samopouzdanja čini istinsku ljepotu vaše svakodnevice. Pokažite svoju ljepšu stranu jedinstvenim dioptrijskim okvirima jer pravo je vrijeme da se istaknete.

U eklektičkoj vibraciji i neograničenim mogućnostima u pogledu oblika, boja i dizajna, talijanski modni i lifestyle brend DE RIGO VISION za ovu jesen i zimu pripremio je ekskluzivnu dioptrijsku kolekciju modnih marki Police, Carolina Herrera, Furla i Converse.

Klasične linije i kultni detalji koji odražav¬aju snažan identitet brenda POLICE, glavna su obilježja novih muških modela, a prepoznatljiva i jedinstvena nova ženska kolekcija okrenuta je prema budućnosti i vješto koketira s posljednjim modnim trendovima.

 


Kozmopolitska elegancija glavno je obilježje CAROLINA HERRERA kolekcije. Općepriznati dizajnerski stil CH inspiriran je ženama koje žele istančan suvremeni stil. Ikonični stilski elementi CH brenda pojavljuju se u dotjeranom i širokom rasponu oblika, linija, među kojima se posebno ističe prepoznatljiva crvena boja.

Furla u najnovijoj kolekciji još jednom predstavlja suštinu fine proizvodnje, hvaleći se svojim nepogrešivim talijanskim stilom. Rezultat su modeli koji se sve više usredotočuje na zadivljujuće i jednostavne oblike.

Mladenačka i buntovna, nova Converse kolekcija još jednom potvrđuje stil urbane tenisice koja je inspirirala liniju privlačnih okvira prikladnih za sve uzraste. Odbacujući sve oblike konformizma, kolekcijom dominiraju hrabri kon¬trasti boja, inovativan raspon oblika, elegantne pruge i ekskluzivni kamuf¬lažni printovi.

Dioptrijska kolekcija brendova Police, Furla i Carolina Herrera je dostupna kod maloprodajnih partnera: Optika Anda, Optika Jo-Jo, Optika Kobačić

Dioptrijska kolekcija brenda Converse dostupna je kod maloprodajnih partnera: Optika Livision i Optika luna

Više

Fashion report

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Trendovi

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo.

Moj dom

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba...

Fashion report

S obzirom na veliki izbor modela teško ćete se odlučiti samo za jedan par jer je ovosezonska kolekcija zaista fantastična.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.