Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Neopisivi šarm noćnog kupanja

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije.

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije. I nije važno koliko imate godina, uvijek će biti “ludo”.

Kada se spomene noćno kupanje većina pomisli na golo kupanje usred noći, no ne mora to uvijek biti tako. Postoji nekoliko „vrsta“ noćnog kupanja, a mi ćemo vam izdvojiti na „nudo“, romantično i brčkanje s prijateljima.

Romantika u zraku…

Za ovu verziju noćnog kupanja možete odlučiti hoćete li odabrati neki seksi badić ili ćete se odlučiti na verziju bez odjeće.

Preporučujemo odabrati neku večer kada je mjesec pun kako bi vama i partneru što bolje osvjetljavao „put“. Nađite neku plažicu na kojoj ima mjesta da se oboje udobno smjestite, ali da baš nije u centru nekog grada ili mjesta.

Uzmite košaricu s grickalicama, bocu vina i nekoliko svjećica. Ako ste odlučili da se ipak kupate u kupaćem onda svakako ponesite i donje rublje kako bi se nakon kupanja mogli presvući i nikako ne zaboravite ručnike.

„Na nudo“

Zapravo vam ne treba ručnik, ne treba vam krema za sunčanje ni suncobrani i, što je nekim ljudima najveći užitak, ne treba vam kupaći kostim. Čar ovakvog načina kupanja je da samo skinete odjeću i uskočite u more.

To možete prakticirati sami, u paru ili u većem društvu jer se svima ionako lakše skinuti noću, nego preko dana.

Kad se društvo skupi!

Umjesto da se preko dana pržite na krcatim plažama s društvom se možete se dogovoriti i na plažu otići noću. Takav “izlet” možete pretvoriti u mali banket i ugodno druženje uz svijeće i gitare.

Oprez!

Svakako pazite koje ste mjesto odabrali za svoju noćnu avanturu. Morate razmišljati i o drugima tako da ako je moguće nađite neku plažu koja se ne nalazi u neposrednoj blizini kuća.

Isto tako poželjno je da pogledate preko dana gdje se nalaze stijene na određenoj plaži jer je tijekom noći jako mala vidljivost te biste se mogli ozlijediti. Ako niste uspjeli unaprijed „provjeriti“ plažu, onda svakako polako ulazite u more i nikako ne skačite.

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Kupanje je važan dio higijene beba, ali njihova koža ima drugačije potrebe od kože odraslih.

Život u dvoje

Čak ih se i plaše, ali to je upravo i dio njihove privlačnosti.

Putovanja

Zar ne bi bilo super opustiti se uz film i pritom uživati u nevjerojatnom i nezaboravnom okruženju?

Suncokreti na oblacima

U danima paklenih vrućina ni more nije neko sretno rješenje

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.