Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Neovisna žena nije ona koja je sama, nego ona koja sama plaća račune

Što je zapravo neovisnost i zašto su neovisne žene tako privlačne?

Što je zapravo neovisnost i zašto su neovisne žene tako privlačne? Mnogi pogrešno miješaju neovisnost i samoću, ali to su potpuno različiti pojmovi.

Zašto mnogi muškarci teže da imaju neovisnu ženu pored sebe?

Neovisna žena je ujedno i privlačna, ali i odbojna. Privlačna je jer ima izgrađenu osobnost i daje sjajnu podršku svima oko sebe, a odbojna jer ne tolerira sve greške ljudi u svojoj okolini.

Ovo su neke od glavnih karakteristika neovisne žene

Osoba koja može živjeti sama, ali nije nužno sama

Mnogi misle da su neovisne žene zapravo one koje žive same, ali to nije tako. Žena može biti neovisna i u braku i u obitelji… Neovisna žena je ona koja zna brinuti o sebi u svim uvjetima, počevši od financijske strane života pa do emocionalne.

Ona živi u sadašnjosti

Neovisna žena živi za dan koji je pred njom i ne zamara se prošlošću. Ona planira budućnost ali ne živi u njoj.

Zna kada treba reći ne

Neovisna žena ne dozvoljava da je itko iskorištava. Ona će bez problema reći da nešto ne želi kada ne želi.

Nije je sramota tražiti pomoć, ali nikoga ne moli za to

Biti neovisna osoba ne znači biti samoživ i tvrdoglav. Neovisna žena je svjesna da mnogo toga može sama, ali kada shvati da joj neko drugi može olakšati stvari neće se ustručavati zamoliti za pomoć.

Nema mnogo prijatelja

Ovo nije nužno uvijek pokazatelj nečije nezavisnosti. Ali neovisne osobe su poznate po tome da ne toleriraju ponašanja mnogih ljudi. One će radije biti sretne u svojoj samoći nego u društvu osobe koja im ne odgovara, bilo da se radi o rodbini, prijateljima ili partnerima.

Mnogi ih nazivaju “vukovima samotnjacima”, ali one su više od toga.

Izvor www.pult24.info

Ne propustite

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

SheRULES

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.