Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Nepogrješivi znakovi dobrog seksa

Dajete li maksimum u odnosu s partnerom?

Samopozdanje, pustolovni duh i kreativnost neke su od najpoželjnijih karakteristika koje priželjkuju osobe oba spola u krevetu. Titulu nekoga tako dobrog u krevetu nećete dobiti ako imate samo jedan potez koji pali.

Mi ćemo vam nabrojati samo 5 stvari o kojima biste trebali razmisliti ako ste željni dobrog seksa.

1. Što kažete na eksperimentiranje?

Dobra ljubavnica ne voli monotonu seksualnu rutinu nego je uvijek spremna iskušati nove stvari i u seksu sačuvati život i strast. Uz bogat seksualni život u kojem se uvijek iznova događa nešto novo i gdje se povremeno pojave i neka iznenađenja partner se nikada neće moći požaliti zbog monotonije.

Mijenjajte položaje, napravite seksi kupku, iznenadite ga erotskim donjim rubljem, nabavite spolna pomagala, nemojte voditi ljubav samo u krevetu kod kuće, dodajte hranu u seks, igrajte različite uloge, jednom se ljubite polako, drugi puta budite sirovi i grubi, za vrijeme seksa govorite prljave riječi i nikako si nemojte postavljati granice. Vaš seks neka bude igra bez granica.

2. Kad ste dobili kompliment?

Ako se pitate jeste li u seksu dobri ili ne, zapitajte se također kada ste posljednji put od partnera dobili kompliment za svoju predstavu u krevetu. U slučaju da prije, za vrijeme ili nakon seksa pljušte pohvale druge strane, nemate razloga za zabrinutost.

Jasno, ako su iskrene. Kada je pohvala premalo ili ih uopće nema, najbolje da partnera sami pitate što misli o vašem spolnom životu. O seksu svakako treba komunicirati i upravo tako vaša spolnost može postati kvalitetnija.

3. Nesebičnost? Što je to?

Najbolji ljubavnici nikada nisu sebični nego gotovo više nego o sebi vode računa o potrebama svog partnera. To znači da vrlo dobro poznaju njegove želje, da mu ispunjavaju fantazije i da točno znaju gdje se nalaze točke koje u partneru bude seksualnu zvijer. Dobri su ljubavnici vladari erogenih zona, a njihov jezik, usta i ruke uvijek poznaju put do partnerovih najdubljih užitaka.

4. Maštovitost je ključ

Da bi seks bio dobar, mora biti maštovit, a ne suhoparan i dosadan. Dobar seks počinje predigrom i završava postkoitalnim maženjem, jer mu baš to daje pravi uvod i zaključak. Pri tome dakako nije nužno da predigra uvijek znači oralni seks.

Predigra može biti već samo pogled, zavođenje ili dodirivanje tijela na pravim mjestima. Kada nastupi orgazam, još nije kraj seksa. Igra poslije seksa uključuje milovanje, nježne poljupce i spomenute komplimente. Dobar znak da ste dobri u seksu jest i to da je vaš partner glasan, da iz njega izvlačite duboke i divlje uzdahe užitka kojima vam pokazuje da ste najbolji na svijetu.

5. Vjernost

Najbolji znak da ste dobra ljubavnica jest da se partner uvijek iznova vraća u vašu postelju i da vas se ne može zasititi. Kada samo malo vaše inicijative u njemu probudi životinjsku potrebu za vašim tijelom, to je svakako potvrda da ste ga u seksu izludjeli. Jedino dobri ljubavnici partnera mogu uvjeriti da budu za seks spremni sve učiniti i stvar ide tako daleko da gotovo graniči s ovisnošću.

https://www.lelo.com/tiani-harmony
Lelo je i ovoga puta mislio na sve - Tiani Harmony je tu za još više zabave, solo i s partnerom! Tiani Harmony je vibrator za parove kojim možete upravljati pomoću aplikacije na telefonu. Plan je jednostavan - žena treba Tiani samo umetnuti, a onda se prepustiti vibracijama. Kada se ti i vibrator upoznate, uključite aplikaciju i istražite sve vibracije koje će vašu svakodnevicu pretvoriti iz dosadne u orgazmičku.

Darujemo jednu čitateljicu! Tiani Harmony čeka na vas!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 26. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Darivanje LejLa Grgić

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Iako tek nedavno otvorena stomatološka poliklinika sa zagrebačkom adresom, Le Clinic, specijalizirana za vrhunsku estetiku osmijeha, ne prestaje oduševljavati svjetsko tržište.

Suncokreti na oblacima

Čim vidim plavo nebo bez ijednog oblačka, pogledam s terase plavo more, odmah znam da će ovo biti jedan super dan.

Budi fit

Mario Valentić, jedan je od naših najpoznatijih promotora zdravog načina života i fitness trener.

Gastronomija

Ova salata je vrlo aromatična i osvježavajuća, tako da je idealan izbor za tople dane te ide odlično uz roštilj

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.