Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Neprikosnoveni vladar muške mode slavi 15 godina karijere

Ususret 27. sezoni tjedna mode Bipa FASHION.HR, koji predstavlja najbolje kolekcije hrvatskih modnih brandova, jedno od najpoznatijih imena modne scene, dizajner Ivica Klarić, slavi čak 15 godina karijere.

Ususret 27. sezoni tjedna mode Bipa FASHION.HR, koji predstavlja najbolje kolekcije hrvatskih modnih brandova, jedno od najpoznatijih imena modne scene, dizajner Ivica Klarić, slavi čak 15 godina karijere.

Sa svojim brandom IK Studio, Klarić je neprikosnoveni vladar muške mode, koji iz sezone u sezonu pokazuje kako su inovacije i kreativnost u klasičnom odijevanju znak istančanog stila. Nakon kratke pauze, na velikoj pisti Bipa FASHION.HR-a, Ivica Klarić će pod pokroviteljstvom branda Philips proslaviti 15 godina karijere.

 

 

Njegova vizija suvremenog muškarca oslanja se na klasiku i dobro skrojena odijela, koja poštuju osnovne postulate muške siluete, ali ono što je Klarić otkrio svojim brojnim klijentima, jeste pažnja i posvećenost detaljima, koji klasično odijelo mogu potpuno personalizirati i učiniti ga modernim i šarmantnim. Uz njegov majstorski osjećaj za tkanine, savršene teksture, pedantne šavove, custom made dugmad, košulje i kravate, klasično odijelo savršeno odolijeva trendovima i postaje odraz uistinu bezvremenskog stila. Klarić se sa zadovoljstvom prisjeća najboljih trenutaka svoje karijere.

„Bilo je tu jako puno sjajnih trenutaka, teško mi je izdvojiti jednu reviju. Najbolji trenuci su mi ipak oni nakon revije. Veliko uzbuđenje vlada u backstageu prije i za vrijeme showa, jako često se zadnje korekcije rade na modelima prije samog izlaza na pistu. I onog trenutka, nakon defilea, kad osjetiš feedback publike, kad prođe taj stresni dio, nastupi osjećaj zadovoljstva pogotovo ako su reakcije dobre”, priča nam dizajner Ivica Klarić.

 

 

Njegove su revije uvijek pravi mali show, a posebnu pažnju posvećuje glazbi. „Za mene ne glazba zapravo inspiracija, obožavam ju. I sad kad sam počeo s pripremama za ovu slavljeničku reviju, prvo sam izabrao glazbu, a onda krenuo s radom na kolekciji. Tako ja radim revije”, dodaje. Iako ne postoji muškarac na našoj društvenoj sceni, od glumaca, sportaša, glazbenika, političara, intelektualaca, koji nisu bili u IK STUDIO Showroomu u Teslinoj 12, Klarić odbija govoriti o imenima. Za njega je svaki klijent iznimno važan i svakom pristupa s maksimalnom pažnjom. „Nastojim upoznati svakog klijenta i svakom pristupiti individualno. Jedino tako otkrijete što mu je važno, koji je njegov stil i kako ga želi pokazati, a to je jako bitno kad radite custom made”, kaže Klarić.

 

 

On je na toj viziji izgradio svoje ime proteklih 15 godina, a revija koja će se održati u sklopu Bipa FASHION.HR-a, u subotu 27. listopada pokazat će majstorstvo ove ikone muške mode i zatvoriti službeni dio programa nacionalnog tjedna mode. Uz uobičajenu maestralnu pistu na Zagrebačkom Velesajmu, revije će se održati i u kultnom prostoru Studentskog centra.

U programu će nastupiti: Ivica Skoko (pod pokroviteljstvom Perwolla), Robert Sever (u partnerstvu s Noelle), Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, I-GLE, KLISAB, Branka Donassy, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Unaesthetik, Jelena Holec,Mateyaneira, Twins (pod pokroviteljstvom branda CCC), a velika novost bit će nastup londonske dizajnerice hrvatskog podrijetla Staše Randall, koja će kolekciju svog branda Staša Design prvi put predstaviti u Hrvatskoj

Više

S modne piste

Sezona crvenog tepiha je otvorena, a jedan od Hrvaticama omiljenih dizajnera svečanih haljina, Ivica Skoko sljedećeg tjedna održat će reviju na kojoj predstavlja novu...

Moj dom

Naš vodeći modni dizajner Ivica Skoko, koji nas više od 25 godina oduševljava svojim glamuroznim, elegantnim i romantičnim kreacijama, odlučio je proširiti svoj kreativni...

S modne piste

Robert Sever je još jednom dokazao svoje mjesto na samome vrhu hrvatske modne scene.

Moj dom

S glavnom zvijezdom u ulozi, mirisom „cvijeta limuna“ Durance Hrvatska donosi divne arome cvjetanja na stablu limuna, odnosno uljni miris koji je nešto poput...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.