Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

“Nesavršene žene i muškarci u savršenim odijelima” – Prvak drame u modnoj ulozi

Varteksova kampanja “Nesavršene žene i muškarci u savršenim odijelima” dosad je ugostila brojna poznata lica koja se ističu kako svojom karizmom i talentom, tako i strašću koju urezuju u svaki djelić svog posla.

Varteksova kampanja “Nesavršene žene i muškarci u savršenim odijelima” dosad je ugostila brojna poznata lica koja se ističu kako svojom karizmom i talentom, tako i strašću koju urezuju u svaki djelić svog posla. U bezvremenska Varteksova odijela, koja im stoje kao salivena, “uskočili” su tako chefovi, sportaši, glazbenici, poduzetnici, znanstvenici i menadžeri, a sada je red došao na jednog glumca, točnije dramskog prvaka koji već više od tri desetljeća žari i pali kazališnim daskama i filmskim platnima, čovjeka dojmljivog karaktera i istančanog smisla za stil – Livija Badurinu. Glumac je u savršenom odijelu pozirao, a gdje drugdje, nego u svom “drugom domu”, na daskama koje život znače, u zagrebačkom HNK, kazalištu u kojem igra još od davne 1997. godine.

Livio je na najbolji način interpretirao svoj osobni stil u Varteks odijelima po uzoru na nostalgičnu klasiku 20.stoljeća. Uloga velikog Gatsby-ja ili bonvivana u Dubrovačkoj ljetnoj noći čini se kao glumčeva neizbježna konstanta, a kada tome dodamo još i oskarovski hollywoodski glamur njegova sposobnost prilagodbe trenutku i emociji tek tada najviše dolazi do izražaja.

Livio njeguje autentičan stil odijevanja premda se čini da se prema odijevanju odnosi posve neopterećeno i ležerno. To uostalom, potvrđuju i brojne titule kojima je proglašen najbolje odjevenim muškarcem. I na samom kraju možemo konstatirati da u savršenom odijelu s Varteksovim potpisom Livio još jednom potvrđuje titulu najbolje odjevenog muškarca.

Kampanja “Nesavršeni”: https://www.varteks.com/nose-varteks/

Neka od dosadašnjih lica koja su se pojavila u kampanji “Nesavršeni”: Mate Rimac, Mrle i Prlja LET3, Gordan Lauc, Toni Milun, Slavko Sobin, Edo Maajka, Damir Vanđelić, Zoran Vakula, Vojko V, Lada Tedeschi Fiorio, Ivan Pažanin…

 

Kreativni tim:

  • Kreativna direktorica: Martina Vrdoljak Ranilović
  • Fotograf: Domagoj Kunić
  • Muški model: Livio Badurina

Više

Fashion report

U kampanji su pokazali predrasude koje o njihovoj odjeći imaju određeni građani, odnosno percepciju da je Varteks formalni brend zastarjele dizajnerske estetike.

Fashion report

Varteksova vizija nadolazećeg proljeća i ljeta odiše jednostavnošću i lakoćom svakodnevne elegancije, a sveopćem dojmu vedrine pridonosi infuzija jarkih boja te razigranost upečatljivih uzoraka.

Trendovi

Komadi koji dolaze iz varaždinske modne kuće Varteks beskompromisno spajaju savršen kroj i preciznu izradu te izvanredne tkanine u novoj kolekciji za jesen –...

S modne piste

Savršeno promišljeni krojevi, vrhunski izrađene tkanine i beskompromisna elegancija sinonimi su za modnu kuću Varteks, a maestralna izvedba očekuje se i na modnoj reviji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.