Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nesebična briga o koži i okolišu uz NIVEA MEN proizvode za brijanje

Održivost i zaštita okoliša za NIVEA MEN više je od slogana te se aktivno zalaže za uporabu bočica od recikliranog aluminija.

Svijest o zaštiti okoliša nije više samo žensko pitanje – sve više modernih muškaraca osim o njezi vlastitog tijela, vodi brigu i o ekološkoj prihvatljivosti proizvoda koje koriste.

Održivost i zaštita okoliša za NIVEA MEN više je od slogana te se aktivno zalaže za uporabu bočica od recikliranog aluminija. U suradnji sa švicarskom tvrtkom Nussbaum, specijaliziranom za izradu pakiranja, NIVEA MEN, od sada nudi gelove za brijanje u aerosolnim bočicama od 100 % recikliranog aluminija – kao prvi proizvođač na austrijskom tržištu.

Zahvaljujući novom pakiranju, uz korištenje NIVEA MEN gelova za brijanje možete doprinijeti smanjenju emisija CO2, omogućiti aluminiju drugi život i uštedjeti oko šest tona aluminija – što odgovara težini jednog odraslog slona!

Osim što brinete o okolišu, svojoj koži pružate intenzivnu njegu i relaksirajuće iskustvo brijanja bez iritacija. Zaboravite na dugotrajan proces brijanja, brojne porezotine i grubu i isušenu kožu.

Isprobajte NIVEA MEN Protect & Care gel za brijanje s aloe verom, vitaminima i aktivnim hidratizirajućim sastojcima koji pomažu u sprječavanju isušivanja kože. Zahvaljujući naprednoj Ultra Glide tehnologiji brijanje ima poprima drugu dimenziju, a rezultat je svježa, zdrava i glatka koža kakvu svaki muškarac želi.

Za temeljito i posebno ugodno brijanje koristite NIVEA MEN Protect and Care gel za brijanje u aerosolnoj bočici od 100 % recikliranog aluminija.

 • Štiti od malih porezotina i iritacija.
 • Aktivno omekšava bradu radi učinkovitog prianjanja žileta.
 • Hidratizira, njeguje i osvježava.
 • Prikladan je za sve tipove kože.

Kako bi koži dali njegovan i zdrav izgled koristite NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje čija je formulaposebno razvijena za osjetljivu kožu i sadrži 0 % alkohola. Izrazito je blaga, neutralnog mirisa te obogaćena snažnom kombinacijom kamilice i hamamelisa za intenzivnu njegu kože prije brijanja.

 • Štiti kožu od iritacija uzrokovanih brijanjem zahvaljujući Ultra Glide tehnologiji.
 • Njeguje vašu kožu prije brijanja.
 • Omekšava kratku bradu za precizno brijanje.
 • Od sada, u aerosolnim bočicama od 100 % recikliranog aluminija.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

 • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
 • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
 • Možete se prijaviti samo jednom
 • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Anita Jukić

Više

Darivanje

U više od 40 godina poslovanja, L'Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjer

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Beauty report

Skinity osigurava kombinaciju sastojaka za svaki tip kože zahvaljujući algoritmu koji u obzir uzima tip kože i način života te izračunava komponente i koncentracije...

Beauty report

A ima li što ljepše od poklona u kojemu će vama draga osoba uživati i posvetiti se sebi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.