Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Neustrašiva H&M studio SS22 kolekcija sutra online!

Poruka H&M Studio kolekcije za proljeće je jasna: odjeća za odlično raspoloženja se vratila.

Želite li se odjenuti sretno? Poruka H&M Studio kolekcije za proljeće je jasna: odjeća za odlično raspoloženja se vratila. Pod nazivom “Press Play” i inspirirana glazbenim muzama Gen-Z sa stilom koji osvaja internet i karizmatičnim osobnostima kolekcija SS22 savršen je protuotrov za razdoblje kada je normalan život za mnoge bio na pauzi.

Zasićena snažnim dozama boja, s neustrašivim i fantastičnim printevima i detaljima koji se oslanjaju na outré modu 1980-ih i 1990-ih, kao i upečatljivim dodacima, kolekcija je inspiracija za smjelo i neustrašivo odijevanje.

H&M Studio SS22 kolekcija će biti dostupna ekskluzivno na hm.com od 24. veljače.

O kampanji

H&M Studio SS22 kolekciju u Hrvatskoj fotografirali su Matković & Vild a model koji su unijeli  mladenačku dinamiku i naglasili još i više posebnosti cijele kolekcije su Luna Valas, Lućana Mirko, Colinda Evangelista i Roxanne Flamingo.

Ne propustite

Fashion report

Sinonim za elegantan i ženstven stil, talijanski modni brend PINKO, otvorio je novu ekskluzivnu modnu destinaciju u samom srcu Zagreba, uz već postojeću u...

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.