Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Nevjera: Vodič za suočavanje i prevenciju

Nevjera se, najčešće nesrećom, tiče svih nas, s druge je strane, zbog svoje neugodne prirode i tajnovitosti, ispunjena predrasudama i pogrešnim shvaćanjima kao malo koja tema današnjice.

Nakon hit priručnika Tinejdžeri – praktični vodič za roditelje, ugledna psihologinja Ana Kandare Šoljaga u svojoj novoj knjizi Nevjera odgovara na ključna pitanja vezana uz fenomen nevjere – koji jednako intrigira od početaka civilizacije pa sve do danas. Autorica stručno i zanimljivo detektira najčešće probleme u kojima se sve tri osobe u ljubavnom trokutu mogu naći te nudi konstruktivne odgovore kako razriješiti tu bolnu, emocionalno iscrpljujuću i katkad, naizgled, nemoguću situaciju.

Ta tema koja se, najčešće nesrećom, tiče svih nas, s druge je strane, zbog svoje neugodne prirode i tajnovitosti, ispunjena predrasudama i pogrešnim shvaćanjima kao malo koja tema današnjice. Možda upravo zato što je toliko utkana u naše živote da nam se čini da svi ponešto o njoj znamo. No znamo tek to da ništa ne znamo. Jer priča o nevjeri  priča je o nama  samima – o načinima nošenja s našim osobnim problemima i našim najbližim i najintimnijim odnosima – i u tom je smislu krajnje složena jer je individualizirana, jer je svaki slučaj drugačiji i jer je do svakog rješenja potrebno doći na drugačiji način. Ipak, Ana Kandare Šoljaga uspijeva detektirati najčešće situacije i probleme u kojima se osobe u ljubavnom trokutu mogu naći, te načine i metode pomoći kojih mogu razriješiti ovu za njih, a često i okolinu, iscrpljujuću situaciju. Jer činjenica je da nevjera boli. Ne samo prevarenu osobu, već i osobu koja vara i treću stranu u odnosu, a time posljedično ostvaruje i negativne učinke na djecu, obitelj i čitavu našu užu osobnu i poslovnu sredinu.

Knjiga između ostaloga daje odgovore na pitanja:

  • ŠTO SU PREDRASUDE, A ŠTO ČINJENICE O NEVJERI?
  • KAKO PREPOZNATI NEVJERU PARTNERA?
  • MOŽE LI SE SPASITI BRAK?
  • MOŽE LI SE NEVJERNI PARTNER PROMIJENITI?
  • TREBA LI PRIZNATI NEVJERU?
  • KAKO ZNATI KOJI ODNOS PREKINUTI, A KOJI ZADRŽATI?
  • ŠTO NAPRAVITI KADA SE ZALJUBITE U ZAUZETU OSOBU?
  • KAKO OPROSTITI, A KAKO SPRIJEČITI NEVJERU?

Knjiga se detaljno, konstruktivno i stručno bavi svakim pojedincem u navedenom ljubavnom trokutu i pomaže nam osvijetliti ovaj kompleksan fenomen iznutra. No, možda još važnije, ona nam nastoji pomoći u sprečavanju nevjere. Jedinstvena, originalna i praktična, ova knjiga orijentir je za snalaženje u kompleksnim koordinatama vašega ljubavnog života, koji će vam pomoći da bolje razumijete sebe i druge, bolje komunicirate i kvalitetnije volite.

Nevjera-vodicnaslovnica-meki3D

Dr. sc. Ana Kandare Šoljaga vodeća je i međunarodno priznata psihologinja, autorica popularne knjige Tinejdžeri – praktični vodič za roditelje. Studij psihologije završila je u Rijeci, magistrirala i doktorirala u Zagrebu, a specijalizaciju iz psihologije savjetovanja stekla  na University of Strathclyde u Škotskoj. Već dva desetljeća intenzivno se bavi psihološkim savjetovanjem u svojoj privatnoj praksi. Redovito nastupa u medijima i poznatijim TV emisijama, gdje je zbog svoje stručnosti, neposrednosti i iskustva rado viđena gošća. Više informacija o autorici i njezinu radu potražite na www.psiholog-rijeka.com.

Knjiga Nevjera dostupna je u prodaji u knjižarama po cijeni od 89,00 kn

[box style=”0″]

OSVOJI KNJIGU

U suradnji sa Znanjem nagrađujemo vas jednom knjigom

  1. pošaljite svoje podatke na [email protected] pod naslovom NEVJERA
  2. stisni like na Facebook objavu

Prijave primamo do 25. veljače, točno u podne!

Dobitnica: Jasmina Sukalić

[/box]

Više

She Book Club

Život je isprepleten usponima i padovima, srećom i tugom, a najčešće nas nepredvidivi životni udarci i najviše „izbruse“. S jednim takvim životnim udarcem bio...

She Book Club

Svoju bolest pretvorio je u putovanje, a više o samoj knjizi, Marko će u užem krugu prijatelja, obitelji i kolega, predstaviti 29.11.2022. godine na...

She Book Club

Ovaj psihološki triler čija se napetost uvlači pod kožu nepredvidivi je i uzbudljivi nastavak ubojitog romana „Obitelji s gornjeg kata“.

She Book Club

Skice iz Venecije očaravajući je roman o kratkim susretima i vječnim ljubavima od autorice Dječaka iz Toskane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.