Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Nije svaki celulit isti!

U svojoj borbi protiv celulita niste sami.

Ova mrska pojava na našem tijelu nešto je s čime se bori skoro pa svatko bilo gdje na svijetu. U svojoj borbi protiv celulita niste sami.

Što je celulit i kakve vrste celulita postoje?

Celulit je natečena masna stanica, opuštena koža i povećan obujam. Može se pojaviti u obliku kvrge, ulegnuća na koži (rupice) i natečenih nogu što je posljedica zadržavanja vode.

Masna stanica natiče i do 10 je puta veća od njezine prirodne veličine što se manifestira kao kvrga. „To je ono što napipate pod kožom, ono što je često bolno na dodir. Do naticanja masne stanice dolazi zbog prehrane, hormona, načina života što uključuje i manjak kretanja. Masna stanica se ne povećava isključivo masnom hranom nego svim ostacima koje organizam nije uspio upotrijebiti kao energiju. Zato je bitno jesti što više čiste hrane jer unoseći čistu hranu u organizam bitno ste smanjili mogućnost povećanja obujma masne stanice“, objašnjava Meri Žuvela, internacionalni edukator za High Care by Weyergans medicinsko-kozmetički program.

Dakle, kvrge odnosno natečene masne stanice zapravo natiču s hranom koju nismo probavili poput viška vode, toksina, masnoće ostaci proteina, itd. Ona se može korigirati prehranom tako da se uvede čista hrana, a smanjenje se može pomoći i proizvodima poput Ae Sticka ili Simply Red koji se stavljaju lokalno na kvrge i masne jastučiće.

Ulegnuća na koži, rupice, mlitavost kože i tkiva je posljedica manjka čvrstoće, a čvrstoća se gubi zbog manjka kolagena koji pada s godinama (1,5% godišnje u prosjeku nakon 20-te godine), fizičke neaktivnosti, hormona koje uzimamo putem hrane. Naime, hrana koju kupujemo obiluje raznoraznim dodacima, a ponajviše hormonima. „Današnji rast životinja više nije kao prije. Recimo životinjsko meso je nekada raslo prirodnim putem u prosjeku 10 mjeseci, a danas je proces rasta životinje do momenta kada se nađe na polici do dva mjeseca. Njima se ubrizgavaju hormoni rasta i različiti lijekovi kako bi se na policama našli prije, a to sve ostaje u mesu i nakon prerade te utječu i na naše hormone“, objašnjava nam Meri.

Postoji li rješenje?

Naravno. Danas medicina i kozmetologija prate sve pojavnosti pa tako i celulit. Jedna od tvrtki koja po svom pristupu, razvoju i patentima zaslužuje Oscara u tretiranju celulita je High Care koncept by Dr. Weyergans.  Ovaj koncept nam pruža mogućnosti temeljito ukloniti celulit u bilo kojem životnom razdoblju. Moramo ponovno naglasiti kako je svaki celulit različiti pa tako i proces uklanjanja. Može biti super jednostavno i brzo, a može potrajati. Važno je znati kako je moguće izboriti se s ovim zlom 21. stoljeća.

Najčešće pitanje klijenata jest u kojem se roku neželjeni celulit može eliminirati. Odgovor najčešće ovisi o tome koliko je star. Ja to volim usporediti s masnoćom na štednjaku. Zamislite da nekoliko godina niste oprali štednjak, a svaki dan pečete na njemu. Sva ta masnoća i prašina zahtijevaju čeličnu četku i ribanje. Ako ga čistite svaki put nakon korištenja dovoljno je svaki dan samo proći mokrom krpom. Tako je otprilike i s celulitom – ako je stanje zapušteno trebat će nam malo duže. Upravo zbog toga savjetujemo svima koji prolaze tretmane i programe protiv celulita da svoje stanje održavaju kroz cijelu godinu i na taj način stalno izgledaju dobro, a pri tom i štede novac“ zaključila je slikovito za kraj Žuvela.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu besplatnim konzultacijama vezano za tretman celulita te sukladno problematici dobit će jedan anticelulitni High Care proizvod iz Body Blue Line na konzultacijama u Zagrebu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite#She4She
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, pozovite prijateljice
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 9. srpnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od objave dobitnika.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Silvia Cesar

[/box]

Više

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Savjeti stručnjaka

Termalna voda najveći je saveznik ljepote, blagotvorno djeluje na zdravlje, opušta, smiruje i oslobađa hormone sreće.

Budi fit

Lijepe, vitke i zgodne noge – tko ih ne želi?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.