Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Nije važno koliko. Važno je kako!

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom.

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom. Neka istraživanja ipak pokazuju kako današnji roditelji provode više vremena s djetetom nego su to činili prije 40 godina.

Naravno, najteže je kvalitetno provoditi zajedničko vrijeme u tjednu, zato se fokusirajte na vikend. Osim zajedničke kupovine, pospremanja ili odlaska u šetnje, planirajte aktivnosti poput čitanja, rješavanja zagonetki, raznih igara ili slaganja lego kocaka.

  • Stavite na papir sve što planirate učiniti tijekom vikenda
  • Označite koliko vam je vremena potrebno za pojedinu aktivnost
  • Svakoj dodajte još 15 minuta
  • Ocijenite li da ne stignetesve planirano, neku od aktivnosti odgodite za sljedeći vikend

Organizirajte razne igre u krugu obitelji, rodbine i prijatelja, a zajedno s djecom pripremite medalje i diplome. Možete organizirati i potragu za blagom uz postavljanje uputa-zagonetki na papirićima.

Društvene igre dobar su način provođenja zajedničkog vremena jer istovremeno omogućuju razgovor i razvijanje timskog duha. To mogu biti igre s kartama, šah, Čovječe ne ljuti se, ili igre koje zahtijevaju nešto veću pripremu i kreativnost…

Ne propustite

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.