Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Nije važno koliko. Važno je kako!

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom.

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom. Neka istraživanja ipak pokazuju kako današnji roditelji provode više vremena s djetetom nego su to činili prije 40 godina.

Naravno, najteže je kvalitetno provoditi zajedničko vrijeme u tjednu, zato se fokusirajte na vikend. Osim zajedničke kupovine, pospremanja ili odlaska u šetnje, planirajte aktivnosti poput čitanja, rješavanja zagonetki, raznih igara ili slaganja lego kocaka.

  • Stavite na papir sve što planirate učiniti tijekom vikenda
  • Označite koliko vam je vremena potrebno za pojedinu aktivnost
  • Svakoj dodajte još 15 minuta
  • Ocijenite li da ne stignetesve planirano, neku od aktivnosti odgodite za sljedeći vikend

Organizirajte razne igre u krugu obitelji, rodbine i prijatelja, a zajedno s djecom pripremite medalje i diplome. Možete organizirati i potragu za blagom uz postavljanje uputa-zagonetki na papirićima.

Društvene igre dobar su način provođenja zajedničkog vremena jer istovremeno omogućuju razgovor i razvijanje timskog duha. To mogu biti igre s kartama, šah, Čovječe ne ljuti se, ili igre koje zahtijevaju nešto veću pripremu i kreativnost…

Pročitajte još

Obitelj

Danas ćemo vam otkriti zašto je nekad dobro biti upravo ovaj - loš roditelj!

Trendovi

Nakon plusića na testu i neopisive sreće, ali i malo straha, kreću pitanja kako se najbolje pripremiti za dolazak bebe.

Trendovi

Najviše pažnje prilikom kupovine uvijek posvećujemo onim najmlađima, naročito kada je u pitanju odabir sezonske odjeće kao što su dječje zimske jakne i skafanderi.

Drama Queen

Moram priznati da mi se ime u pubertetu nije previše sviđalo, ali razumjela sam čak simboliku i razlog zbog kojega sam dobila ime koje...

Advertisement