Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Nije važno koliko. Važno je kako!

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom.

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji osigurati kvalitetan životni standard, stoga je vrlo važno provesti kvalitetno vrijeme s djetetom. Neka istraživanja ipak pokazuju kako današnji roditelji provode više vremena s djetetom nego su to činili prije 40 godina.

Naravno, najteže je kvalitetno provoditi zajedničko vrijeme u tjednu, zato se fokusirajte na vikend. Osim zajedničke kupovine, pospremanja ili odlaska u šetnje, planirajte aktivnosti poput čitanja, rješavanja zagonetki, raznih igara ili slaganja lego kocaka.

  • Stavite na papir sve što planirate učiniti tijekom vikenda
  • Označite koliko vam je vremena potrebno za pojedinu aktivnost
  • Svakoj dodajte još 15 minuta
  • Ocijenite li da ne stignetesve planirano, neku od aktivnosti odgodite za sljedeći vikend

Organizirajte razne igre u krugu obitelji, rodbine i prijatelja, a zajedno s djecom pripremite medalje i diplome. Možete organizirati i potragu za blagom uz postavljanje uputa-zagonetki na papirićima.

Društvene igre dobar su način provođenja zajedničkog vremena jer istovremeno omogućuju razgovor i razvijanje timskog duha. To mogu biti igre s kartama, šah, Čovječe ne ljuti se, ili igre koje zahtijevaju nešto veću pripremu i kreativnost…

Više

Zanimljivosti

Majčin dan se bliži, a ako netko zaslužuje poseban tretman na barem 24 sata, to su mame.

Zanimljivosti

Kreće sedma Generacija NOW, nacionalni program obrazovanja djece i mladih u organizaciji Hrvatskog Telekoma i u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih (IRIM).

Drama Queen

Svrha poslovnog sastanka je pronalazak rješenja u kojem će obje strane biti zadovoljne ishodom

Obitelj

Igračke koje prate rast i razvoj djece su one koje su prikladne za njihovu dob i koje potiču njihov intelektualni, emocionalni i fizički razvoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.