Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Nikad ne reci nikad

Što ste vi rekli da ne biste nikad? I što ste naučili iz tih situacija?

Život je zaista interesantan! Gotovo sve što sam rekla da neću nikad, dogodilo mi se.

Puno je faktora koje utječu na odluke, to je jasno. Nekima upravljamo, nekima ne. Jedino čime sigurno upravljamo je načinom na koji ćemo reagirati kada se određena situacija događa. Ali primijetila sam gledajući unatrag, kako su me razne okolnosti u životu, usmjerile da se suočim baš sa stvarima za koje sam vjerovala da ne želim. Neke nisam željela zbog straha, neke zbog raznih ideja koje sam pokupila u djetinjstvu, a neke zbog toga što sam mislila da su nemoguće.

Problem je u bajkama. Iz daleka se čine tako savršene. Ali izbliza, jednako su komplicirane kao i stvarni život.

Soman Chainani

Gastarbajter?!

Odnedavno sam i gastarbajter, a da ste mi to rekli prije par godina, od srca bi se nasmijala vašoj naivnosti. Nisam neki poseban domoljub ali raditi negdje vani, nikad me nije privlačilo. Putovati? Apsolutno! Ali raditi, nema šanse! Mislim da je to zato što je naš mentalitet po pitanju posla opušteniji od većine drugih. I iako s druge strane, svašta doživljavamo nepotrebno ozbiljno, posao nije jedna od tih stvari.
No, gastarbajter je samo jedna od stvari za koju sam rekla da nikad ne bih, pa sam baš to živjela ili trenutno živim. Nije još prošlo dovoljno vremena kako bih bila potpuno sigurna zašto se to sada događa ali, iz iskustva, znam da ima neki razlog.

Životni put

Rekla sam i da se nikad neću udati. A ako se udam, neću mijenjati prezime. I ako se udajem, neću za Zagorca. Nemam pojma točno ni zašto ali to bile nekakve ideje u mojoj glavi pod utjecajem tko zna čega. I naravno da sam sve od navedenog napravila. Za neke od tih stvari se ispostavilo da su bile korisne, za neke da ni nemaju smisla ali iz svake sam naučila nešto novo o sebi.

Životni put donese nam često iskustva koja baš i ne želimo. Ili uopće ne želimo. Ali iz svakog imamo priliku učiti. A možda i najviše upravo iz tih kada nadvladamo vlastite strahove i zablude.

Ono što sam iz svega dosad naučila je da ne treba ići protiv života. A ne treba se ni hvatati za razne ideje “zdravo za gotovo”.

Uvijek ima prostora za nešto novo!

I sigurno je da sam najviše o sebi naučila upravo u tim situacijama. U situacijama za koje sam rekla da neću nikad!

Što ste vi rekli da ne biste nikad? I što ste naučili iz tih situacija?

Nikad ne reci nikad. Uvijek postoji šansa da se nešto učini u budućnosti.

Nick Cummins

Više

Dobar posao

Narcisoidni lideri imaju mnogo psiholoških prednosti kao što je visoko samopouzdanje, šarmantnost, karizma, ustrajnost u svojim ciljevima te često zbog svojih osobina bivaju izabrani...

Duh i tijelo

Ključno je da period odvikavanja od loših navika traje 21 dan, iako se u težim slučajevima proces može protegnuti i na cijelu godinu.

Duh i tijelo

Dosad navedene informacije sugeriraju da nas true crime priprema na bolju reakciju u izazovnim situacijama i, učenjem na tuđem primjeru, drži u kontroli vlastitog ponašanja te...

Zanimljivosti

Osjećaji i emocije sportaša na sportskim natjecanjima sasvim su jasni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.