Nikolina Zaninović Kokotović vizažist No.1. u Europi

U prekrasnoj oazi ljepote Muller trgovini predstavljena je medijima pobjednica Nikolina Zaninović Kokotović koja je osvojila titulu nabolje vizažistice u Europi na natjecanju “The next make up Artist”, a prijavljeno ih je bilo preko 2 000 što nas naravno čini ponosnima jer je naša Hrvatica osvojila ovako prestižnu titulu.

Dobrodošlicu svima je uputila gđa. Laura Gebert predstavnica branda “Make Up Factory” koji sve to organizirao , a lijepa Nikolina je izjavila kako je samouka u svom poslu te da nema završenu školu za profesionalne vizažiste, ali s vjerom u sebe i talentom koji ima samo je dokazala da se s marljivim radom i upornošću može doći do samog trona u svijetu make upa s velikom podrškom svoje obitelji.

Pobjednički rad Nikolina je predstavila i na samom eventu koje je sve oduševio, a Nikolina će imati čast napraviti svoju prvu kolekciju za poznati brand Make up Factory koji joj je bio velika podrška za vrijeme natjecanja, a sam brand će i na ovaj način približiti svoje uspješno poslovanje i kvalitetu proizvoda sa svim vizažistima.

Nikolina nije mogla sakriti sreću na svom licu, te se svima zahvalila što su je došli podržati te je obećala da će i dalje se truditi biti među najboljima jer njeno vrijeme tek dolazi u što ne sumnjamo.