Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Ništa ne prepuštajte slučaju…

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Moglo bi to i bolje, zar ne? Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom. Seksualno zadovoljstvo uključuje mozak jednako kao i tijelo. Tu veliku ulogu imaju raznovrsnost, fantazije, igranje uloga, iznenađenje…

Pa krenimo redom…

Nikada ne zaboravite na svoje potrebe

To je prvo i najvažnije pravilo svakog odnosa. Ključ do većeg užitka je znati što vam u krevetu odgovara i što vas uzbuđuje. Do neke mjere to sigurno svi znamo. U krevetu iz dana u dan prakticirate gotovo iste seksualne prakse i tehnike, pokušajte u svoj seksualni život uvesti novosti. Moguće je otkriti nove stvari i užitke, bez obzira na to koliko dugo ste skupa! Eksperimentirajte i kada ste sami. Ako shvatiti da partner odbija činiti stvari koje ga zamolite, pokušajte s njim razgovarati.

Svaki dan malo razmazite partnera

Nemojte zaboraviti jedan na drugoga. Žene su uglavnom te koje ne žele seks bez nježnih dodira i poljubaca. Pomanjkanje intimnosti na svakodnevnoj bazi može uzrokovati probleme u seksualnosti. Dovoljno je da se držite za ruke dok gledate televiziju, da se poljubite kada dođete s posla, izmasirate si vrat i ramena ili zaspete u zagrljaju.

Tijekom seksa ne mislite na obaveze

Da. Nekad je to teško! No, razmišljanje o obavezama za vrijeme seksa nikako nije dobro. Žene su sklonije tome od muškaraca. Stručnjaci tvrde da je ženama lakše odvariti misli od seksa nego muškarcima, jer je muški nivo uzbuđenosti uglavnom veći od ženskog. Ako vas muče brige i obaveze riješite ih pa se upustite u seks, nije pošteno ulaziti u seks polovično, nije pošteno ni prema vama a niti prema partneru. Kada ste u krevetu prepustite se seksualnim radostima i zaboravite na sve ostalo, vi to zaslužujete.

Seksi igračke

Spontanost, novosti, eksperimentiranje i različitost pomažu održati seks zanimljivim i zabavnim. Seksi igračke su nešto što pomaže vama i partneru ispuniti seksualne fantazije. Kako je na tržištu uistinu velik izbor sigurno će se naći nešto i za vas. Ako ste sramežljivi za početak kupite losion za senzualnu masažu, a potom zajedno izaberite stvari koje vam se sviđaju.

 To mi paše, to mi ne paše

Pričajte o vašem seksu. Mnoge parove je strah pričati o seksu iz dva razloga; prvi je što ih je strah partnerove reakcije, drugi je taj što im je neugodno. Ako vaš partner neke stvari radi krivo u krevetu trebate mu to reći jer u suprotnom ćete biti frustrirani. naravno u tim razgovorima treba pohvaliti partnera za stvari koje radi dobro. Također, budite spremni primiti kritiku i poraditi na stvarima u kojima vam baš ne ide.

Seksajte se i kada niste raspoloženi

Ponekad dođu noći u kojima vam nije do ničega i samo želite zatvoriti oči i zaspati ali vaš partner je raspoložen. Što učiniti? Ako vaš partner zna koje gumbe pritisnuti vjerojatno ćete se i vi vrlo brzo uzbuditi. To će vam pomoći da se oraspoložite i pokažete partneru da vam je stalo do njega i njegovih potreba. Kada se zajedno prepustite užitku sigurno vam neće biti žao.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

Više

Život u dvoje

I vi nikako pronaći ili jednostavno ne znate kako zavesti muškarca? Je li u pitanju samo manjak sreće?

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Život u dvoje

Premda se kaže da ljubav ne košta, izlasci zbog ljubavi svakako da.

Trendovi

Pakiranje kofera ponekad može biti prava muka. Pogotovo kada ne znate što biste ponijeli.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.