Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Nit koja spaja karakter s modnim izričajem

Kampanja predstavlja važnost stilske različitosti, čime se povlači poveznica između jednojajčanih blizanaca koji na različite načine nose iste komade, čime se još jednom pokazuje nit koja spaja karakter s modnim izričajem.

Napraviti dobro kampanju nikad nije lako. Marketinški menadžeri, PR stručnjaci te svi oni koji distribuiraju proizvode ili usluge na tržište, pokušavaju odgonetnuti što je to što utječe na kupca, odnosno na njegovu odluku o kupovini određenog branda.

Međutim, često se pitamo što to znači “biti drukčiji” i koliko drukčiji trebamo biti.

Fashion&Twins-Fall16-8

Tako je poznatiji multibrand concept store, Fashion&Friends, donosi novu zanimljivu kampanju za jesen 2016. kreativnog naziva ‘Fashion Twins’. Ovoga puta, Fashion&Friends bira kontrastne elemente povezane na jedinstven način, dok glavnu ulogu u kampanji imaju blizanci koji na originalan način nose ključne komade različitih brandova koji se nalaze pod okriljem Fashion&Friends storea. Fora, ma koliko god da ste isti – različiti ste!

Fashion&Twins-Fall16-2

Kampanja predstavlja važnost stilske različitosti, čime se povlači poveznica između jednojajčanih blizanaca koji na različite načine nose iste komade, čime se još jednom pokazuje nit koja spaja karakter s modnim izričajem. Dosjetljivo!?

Fashion&Twins-Fall16-6

U kampanji možemo uživati u must-have komadima najpoznatijih svjetskih, urbanih brandova kao što su Replay, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Calvin Klein Jeans, SuperDry, NZA New Zealand i drugi. Novitete iz Fashion&Friends svijeta pronađite u storeovima – Zagreb, Rijeka i Split!

Fashion&Twins-Fall16-5

Više

S modne piste

Njihov tim prepun je kreativnih pojedinaca, a odlikuje ih to što svaki kupac postaje dijelom CHYPKA obitelji i što njihovi modni detalji stvaraju trendove...

Fashion report

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.