Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Nives Celzijus na Ženskoj priči

U multimedijalnom klubu Opera, u sklopu talk-showa „Ženska priča“, komičarka i spisateljica Marijana Perinić sinoć je ugostila svestranu pjevačicu i spisateljicu koja itekako zna kako podići prašinu, Nives Celzijus.

U multimedijalnom klubu Opera, u sklopu talk-showa „Ženska priča“, komičarka i spisateljica Marijana Perinić sinoć je ugostila svestranu  pjevačicu i spisateljicu koja itekako zna kako podići prašinu, Nives Celzijus. Na sceni se pridružio i njen dugogodišnji prijatelj, radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko, sestra Matea Zeljković i bliska prijateljica, vizažistica Sanja Agić. Sav prihod od ulaznica doniran je Zakladi Ana Rukavina.

U ugodnom dvosatnom razgovoru sa stand up komičarkom Marijanom Perinić, Nives je publici otkrila privatnu stranu. Gradeći svoj imidž punih dvadeset godina na seksipilu i provokaciji, javnost je prilično nedavno počela priznavati njene brojne talente, posebice imitaciju i glumu –  zbog kojih u zadnje vrijeme uživa veliku naklonost širokih masa. Nakon uspjeha prve knjige „Gola istina“, za koju je svoju zasluženu, prestižnu nagradu Kiklop trebala sudski izboriti, polako pridobiva simpatije šire javnosti, da bi je nastup na showu „Tvoje lice zvuči poznato“ izgradio u trenutno jednu od najzanimljivijih osoba na estradi.

SanjaA i NivesC

Osim na društvenim mrežama, na kojima je prati preko 200.000 obožavatelja, već godinama je prisutna u svim domaćim medijima, a nezanemariva je i naklonost poljskih, grčkih, njemačkih i britanskih tabloida koji često objave neku novost iz Nivesinog života. Na Ženskoj priči bilo je riječi i o brendu njenog imena, imidžu, trima objavljenim knjigama i pjevačkoj karijeri koja u zadnjih par godina doživljava procvat. Nives je trenutno najveći izazov gluma, a hoće li nakon predstave „ Vitez slavonske ravni“ dobiti neku novu ulogu, još ne želi otkriti.

Na sceni se pridružio i Dalibor Petko, radijski i televizijski voditelj i Nivesin najbolji prijatelj koji je ispričao brojne zajedničke anegdote, potvrdivši glasine kako je Nives odlična kuharica. Ugodnoj atmosferi pridonijela je Matea Zeljković, dvanaest godina mlađa sestra koja je podijelila iskustvo života pod istim krovom i sve one zajedničke sestrinske trenutke zbog kojih jedna drugu danas smatraju najboljim prijateljicama. Zanimljivo je bilo poslušati i Sanju Agić, poznatu vizažisticu, s kojom Nives već godinama uspješno surađuje, ali se i privatno druži. Nives danas za sebe kaže da je sretna jer radi ono što voli i, još važnije, jer uz sebe ima svoje dvoje djece, bivšeg muža, majku i sestru te bliske prijatelje na koje uvijek može računati.

Bilo je tu naravno riječi i o svijetu nogometaša i njihovim suprugama, manekenkama, mafijašima i svemu onome što je zagolicalo pažnju i uzburkalo maštu posjetitelja novog, odlično posjećenog izdanja Ženske priče. Vidimo se na novom izdanju za mjesec dana!

Pročitajte još

She Book Club

Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu.

Događanja

Marijanu je teško predstaviti u jednoj rečenici. Za mene će ona uvijek biti zblajhana partijanerica, ali i spisateljica, komičarka, imitatorica, voditeljica... 

She Book Club

Sinoć, 14. srpnja 2021. u kavani „Johann Franck“ održana je promocija novog romana autorice Marijane Perinić - Raskrižje.

Fashion report

Ni kiša ni vjetar nisu omeli svestranu Nives i modnu dizajnericu da snime prekrasni editorial na splitskoj plaži Žnjan.

Advertisement