Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nives Celzijus novo je lice karizmatičnog domaćeg brenda Femme Marquise

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine na prekrasnom Jadranskom moru ostati duže no inače.

Ljeto je tu. Vrućine su tu, a novi hrvatski brend Femme Marquise odlučio je dodatno podignuti temperature u već jako ugrijanoj Hrvatskoj. Femme Marquise nastavlja svoj  modni put kreirajući izuzetno cjenovno prihvatljivu kolekciju odjeće, nakita i modnih dodataka za kojima žene žude, a ovog puta glavna uloga pripala je jednoj i jedinoj Nives Celzijus.

Već nakon prve modne priče koja je predstavljena početkom ove godine, karizmatični hrvatski brend Femme Marquise nastavlja dobro utabanim putem predstavljanja kolekcija koja ženama istinski treba s kojom će sve žene biti zadovoljne – kako kvalitetom, tako i cijenom.

Brend koji ističe senzualnost ženskog tijela, ljepotu i ženama daje mogućnost i moć da budu najbolja verzija sebe sada dolazi s novom kolekcijom koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala poput viskoze i mikromodala te iako dobro poznatih, ovog puta moderniziranih krojeva koji će istaknuti najbolju stranu svake žene te privući poglede i osigurati svakoj ženi da se osjeća poput prave karizmatične Femme Marquise.

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine na prekrasnom Jadranskom moru ostati duže no inače.

Kolekcija je bogata ključnim komadima poput laganih, elegantno strukiranih haljina koje dolaze u nekoliko boja i koje su idealne za prekrasne ljetne večeri i uz koje će upravo svaka žena postati fatalna i karizmatična.

Osim klasičnih koktel haljina, tu su haljina i za one odvažnije koje su spremne poigrati se s drukčijim krojem i pokazati koliko su snažne kao žene. Femme Marquise predstavlja i haljina za sve ljubiteljice velikih proreza na ključnim mjestima da bi svaka žena mogla naglasiti najbolje od sebe, a dugačke haljine osigurat će upravo to.

Ono o čemu se danas često govori, ali malo koji domaći brend brine je i raznovrsnost u konfekcijskih brojevima kreacija te je karizmatični brend Femme Marquise upravo jedan od predvodnika u Hrvatskoj kada su dizajnerske kreacije od početka dostupne za žene svih veličina i oblina.

www.femmemarquise.com

  • foto Šime Eškinja
  • model Nives Celzijus
  • make up Sanja Agić
  • kosa Raptur Hair

Više

Zanimljivosti

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali ostaju uvijek IN – a jedan od takvih je jeans ili traper.

Trendovi

Iako je već druga polovica ljeta, još uvijek je dobar tajming da ulovite novi par sunčanih naočala prije nego što nastupi hladnije vrijeme.

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Fashion report

Proteklog vikenda mnogi Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.