Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Njega ožiljaka i iritirane kože izložene sunčevim zrakama

Izlaganje rana i ožiljaka suncu može izazvati nepovratne posljedice jer oštećena koža izložena suncu ima tendenciju da potamni i da zadrži pigmentaciju koja može trajati zauvijek.

Kod svake rane i oštećenja na koži, ožiljak bi trebao biti zaštićen od sunca tijekom cijelog perioda njegove evolucije, stoga je potrebna njega koja ugodno djeluje na proces zacjeljivanja kože, a istovremeno pruža vrlo visoku zaštitu od sunca. CICAPLAST Baume B5 SPF 50 optimalno je rješenje za nadraženu ili ispucanu kožu upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom, SPF 50.

Danas se nedovoljno razmišlja o negativnom i potencijalno nepovratnom štetnom utjecaju kojeg dnevno UV zračenje može imati na kožu koja je u procesu zacjeljivanja. Izlaganje rana i ožiljaka suncu može izazvati nepovratne posljedice jer oštećena koža izložena suncu ima tendenciju da potamni i da zadrži pigmentaciju koja može trajati zauvijek. Osim štetnog utjecaja UV zraka na rane, iritacije i ogrebotine, potrebno je uzeti u obzir i tetoviranu kožu koja također predstavlja iritaciju na koži. Zbog peckanja i crvenila koji se javljaju nakon tetoviranja, potrebno je istovremeno smiriti nadraženu kožu i zaštiti tetovažu od štetnih UV zraka kako bi se spriječila pojava smeđih I crvenih pigmentacijskih mrlja. Ove godine, La Roche- Posay predstavlja novu njegu koja istovremeno obnavlja i djeluje smirujuće te ju štiti od sunca, Cicaplast Baume B5 SPF 50.

2 u 1 – obnova i zaštita

CICAPLAST BAUME B5 SPF 50 smirujući je balzam koji pruža višestruko djelovanje: trenutno smiruje kožu, ugodno djeluje na proces zacjeljivanja te štiti od UVA i UVB zraka i time pomaže kod sprječavanju pojava pigmentacijskih mrlja. CICAPLAST Baume B5 SPF 50 optimalno je rješenje za nadraženu ili ispucanu kožu upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom, SPF 50. Tekstura je bogata, nemasna i neljepljiva te je oštećeni dio kože trenutno smiren uz vraćeni osjećaj ugode. Sadrži izvorsku termalnu vodu La Roche-Posay bogatu selenom koja pruža umirujuća i antioksidativna svojstva.

Ne propustite

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti i preporuke

Završetak godišnjeg odmora te ovo kišovito i tmurno vrijeme, savršeno je da se još jednom posvetite sebi, regenerirate kožu nakon mora i ujedno je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.