Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Njeguje i daje sjaj bez lijepljenja i košta samo 3,99 €!

Avon njegujuće ulje za usne dolazi u dvije nijanse – pink i sa sitnim šljokicama, i ne zna se koje je bolje

Mat nijanse definitivno su još prošle godine lagano, ali sigurno otišle u zaborav, a 2023. je samo potvrdila da su sočne, sjajne usne definitivno glavni trend. Sjajevi su se vratili u velikom stilu, ali i ulja koja daju glossy finish i ujedno njeguju.
Zapravo su se ulja izdvojila brzo kao bolji izbor, ali je njihova cijena često bila višeg cjenovnog ranga zbog čega ih veliki broj žena nije mogao priušti.

Međutim, situacija na tržištu se promijenila, te se do sada izdvojilo već nekoliko drogerijskih koja su bila u rangu high-end proizvoda. Ipak, posljednjih tjedana društvene mreže ne prestaju da brujati o ulju koje definitivno ima najnižu cijenu, a potpuno je otpuhalo konkurenciju.

U pitanju je Avon njegujuće ulje za usne koje dolazi u dvije nijanse – pink i sa sitnim šljokicama, i ne zna se koje je bolje. Brojne korisnice TikToka kažu kako ništa bolje nisu probale.

Tako je i jedna od regionalnih beauty influenserica, šminkerica i make-up umjetnica Tamara Dimitrić isprobala viralna ulja i ocijenila ga s čistom desetkom. “Ovo je najjeftinije koje imam, a jedno od najboljih”, rekla je pokazavši rezultate koji su odmah dokazali da recenzije govore istinu.

@tashlicious Replying to @mila #preporukice #uljezausne #lipoil #avonsrbija #recenzijesminke #recenzije ♬ Mozart Minuet with violin(815356) – 松本一策


Ovo ulje odlikuje nježna boja i sjaj, daje i do tri puta više hidratacije, i to prilikom prvog nanošenja, a posebno ga odlikuje nemasna formula koja se ne lijepi.

Ovaj proizvod u sebi sadrži ulje jojobe, avokada i kokosa kao i vitamin E, čime se usne ne samo njeguju, već i štite od starenja.

S obzirom na to da formula ovog ulja ima iste sastojke kao najpopularnije Diorovo, ne čudi što je za kratko vrijeme izazvalo opće oduševljenje na mrežama i već sada je broj jedan mnogima.


Darujemo dvije čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 21. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

Zdenka Žugec Marić

Silvija Spačal

Više

Beauty report

Filozofija brenda Talika zasniva se na otkrivanju punog potencijala istinske ljepote.

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Darivanje

Priču o tome koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku s lica znamo svi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.