Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Nježan i praktičan način mjerenja temperature

Novi Inovativan Thermoval baby toplomjer pruža precizne rezultate mjerenja tempereature s čela u samo 3 sekunde i to bez zvuka.

Kako temperatura djeteta raste, razumljivo raste i zabrinutost, ali prirodno je da mala djeca učestalije imaju povišenu tjelesnu temperaturu jer se time osnažuje imunološki sustav u borbi protiv raznih infekcija. Tjelesna temperatura prirodno oscilira tijekom dana. Primjerice, tjelesna temperatura djeteta može biti nešto viša navečer nego što je bila ujutro. Kad osjetite da dijete ima vrućicu, intuitivno ga pokušajte primiriti kako bi se bolje osjećalo. Ovisno o visini tjelesne temperature, postoje dodatne mjere koje se preporučuju poduzeti. Odjenite dijete lagano kako previše odjeće i prekrivača ne bi uzrokovalo dodatno podizanje tjelesne temperature, potičite dijete na učestalo uzimanje tekućine  te  redovito provjeravajte tjelesnu temperaturu

Hartmann Grupa vodeći međunarodni proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda,  razvio je novi Thermoval baby toplomjer inovativne tehnologije kojim je po prvi puta  moguće izmjeriti tjelesnu temperaturu bez dodira i zvuka. Time jednostavno i bez stresa možete pratiti tjelesnu temperaturu, dok  dijete dobiva potreban mir i san kako bi se što brže oporavilo. Novi Thermoval baby  pruža i dodatne mogućnosti mjerenja, primjerice mjerenje temperature hrane, bočice s mlijekom, dječje kupke, pa čak i temperature prostorija.

page

Nježan i praktičan način mjerenja temperature

Novi Inovativan Thermoval baby toplomjer pruža precizne rezultate mjerenja tempereature s čela u samo 3 sekunde i to bez zvuka.  Uređaj ima integriran optički alarm za vrućicu te pohranjuje zadnjih 10 mjerenja. Dodatna pogodnost novog Tehrmoval baby toplomjera je trostruka primjena. Na taj način, osim s čela, Thermoval baby je lako primjeniti i na predmetima s kojih je nužno očitati temperaturu kao što je bočica s mlijekom ili dječja kašica. Učinkovit je kod mjerenja tempereature prostorije ali i dječje kupke. Za ugodno i praktično mjerenje temperature HARTMANN preporuča i ostale proizvode iz Thermoval linije digitalnih toplomjera: Thermoval standard,  Thermoval duo scan, Thermoval rapid, Thermoval kids i Thermoval flex.

Raspon tjelesne temperature za djecu i bebe (mjerenje s čela)

  • Normalna temperatura 35,8 – 36,9 °C
  • Blago povišena temperatura 37,0 – 37,5 °C
  • Lagana vrućica 37,6 – 38,0 °C
  • Umjerena vrućica 38,1 – 38,5 °C
  • Visoka vrućica 38,6 – 39,4 °C
  • Iznimno visoka vrućica 39,5 – 42,0 °C

Više

Savjeti i preporuke

Što utječe na našu kožu?

Duh i tijelo

Gubiti kilograme nekima je, općenito znanstvena fantastika, a kako iz tek gubiti u snu!?

Savjeti stručnjaka

Kakav toplomjer imate u kućanstvu? Jeste li sigurni u njegovu preciznost?

Drama Queen

Kad bura krene, nosi sve pred sobom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.