Nosi mi se – plavo!

Znate li da je plava smirujuća boja i da se smatra se drugom najjačom bojom? To je boja postojanosti i vjere, boja neba i oceana. Predstavlja nebo, dobro zdravlje, istinu, spavanje, prijateljstvo, zaštitu, mir, strpljivost, mir. Također jedna od odlika plave su: smirenost, ljubav, aristokracija, prihvaćanje, strpljivost, razumijevanje, suradnju, udobnost, lojalnost i sigurnost.

Tommy Hilfiger 1799 kn

Nova Tommy Hilfiger kolekcija oduševljava komadima za dnevni look u tamnoplavim nijansama. Bezvremensku tamnoplavu boju vole mnogi, stoga ćete lako pronaći komad za sebe neovisno da li trebate outfit za poslovni sastanak ili casual dnevni izlazak.

Tommy Hilfiger 1499 kn

U novoj kolekciji možete pronaći monokromatski ili neobičan prugasti plavo-zeleno-burgundi blejzer, modernu plisiranu haljinu, jednostavne hlače nabrane u struku ili suknju koja će naglasiti vaše obline. Za one koji vole minimalizam neka upotpune svoj outfit torbicom koja je nosiva u svim prilikama, a oni koji vole sportski imidž odabrat će ruksak. Ako želite ‘začiniti’ plavetnilo, pravi odabir bit će gležnjače na visoku petu ili pak hit ove sezone – ultra moderan kačket.

Tommy Hilfiger 999 kn

Tommy Hilfiger 1149 kn

Neovisno koji ste tip, Tommy Hilfiger je pripremio savršene komade u kojima ćete se osjećati ugodno i fashion u svakom dnevnom zadatku.

Potražite svoj Tommy Hilfiger outfit u najbližem Tommy Hilfiger store-u ili na www.fashionandfriends.hr