Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Nostalgična elegancija u novoj kolekciji Arilea

Ženska elegancija i gracioznost prve su asocijacije na splitski modni dvojac Arileo.

Ženska elegancija i gracioznost prve su asocijacije na splitski modni dvojac Arileo, koji je publiku ovosezonskog izdanja BIPA FASHION.HR-a odlučio osvojiti onim što najbolje rade, nevjerojatnim konstrukcijskim vještinama i poigravanjem formama, ali s malim vizualnim pomakom, ovog puta u smjeru baroka, razdoblja poznatog po razigranosti i mnoštvu ukrasa.

Arileo_BIPA FASHION (3)

Nakon prošle kolekcije koju su predstavili u sklopu najvećeg hrvatskog tjedna mode u kojoj su se Marija i Jurica Pirić oslonili na military trend, novim kreacijama inspiraciju su pronašli u razdoblju za koje je karakteristično pretjerivanje, no koje su, svojstveno sebi, potpuno pročistili i doveli do neprepoznatljivosti. Tek u teatralnim elementima odjeće kao što su voluminozni rukavi i hlače, nit vodilja hrvatskog branda dolazi do izražaja, jer se kao i uvijek očituje kroz sitne, ali itekako promišljene detalje.

Arileo_BIPA FASHION (2)

Jesensko-zimska modna čarolija s Arileo potpisom vraća u neka prošla vremena koristeći ponovno popularni uzorak pied de poule, koji cijeloj kolekciji daje dozu nostalgije. Crnom, bijelom i ciglasto crvenom bojom te materijalima poput vune i pletenine na pisti će još jednom pokazati zašto su majstori elegancije i profinjenosti.

Arileo_BIPA FASHION (4)

Kako uvijek volimo kombinirati i miješati stilove i inspiracije, i ovog nam je puta bilo bitno da ostanemo vjerni našem minimalističkom stilu. Efektna konstrukcija po kojoj smo prepoznatljivi i ovog je puta u prvom planu, ali ni na koji način dominantno i preizravno, a ono od čega nećemo odstupati ni ove sezone jest to da žena koja nosi Arileo treba izgledati urbano i prepoznatljivo, a opet vrlo ženstveno“, najavljuju Marija i Jurica Pirić, koji su ovog puta u kolekciji s određenim izborom materijala napravili i nekoliko dnevnih outfita.

Arileo_BIPA FASHION (5)

Modni brand koji godinama oduševljava brojne poznate dame hrvatske scene, i u aktualnoj sezoni jesen-zima oslonit će se na svoj klasični i promišljeni dizajn. Ljubiteljice svojih kreacija osvojit će upečatljivim kaputima, statement hlačama i očaravajućim haljinama što su i pokazali atraktivnim fotografijama s modelom Gabrielom Balić u glavnoj ulozi dok šminku i frizuru potpisuje Josip Lijić.

Arileo_BIPA FASHION (1)

Na pisti jubilarnog BIPA FASHION.HR-a Arileo će se predstaviti posljednjeg dana, 28. listopada. U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u od 24. do 28. listopada nastupit će i ostala dizajnerska imena hrvatske scene: Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Luka, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Ne propustite

Fashion report

… i kojim modelima iz sunčanih kolekcija za 2024. godinu poslati poruku ‘urbi et orbi’ o tome tko si?

Zanimljivosti

Dobar par sunčanih naočala može napraviti veliku razliku vašeg doživljaja svijeta, a vama može dati neku posve novu, do sada neviđenu dimenziju.

Trendovi

Poznat po svojim ženstvenim krojevima koji savršeno ističu žensku siluetu je hrvatski brend DeLight by Ivan Friščić, koji je svoju popularnost među pripadnicama ljepšeg...

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.