Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nova destinacija za sve ljubitelje luksuznog nakita

Zlatarna Dodić je svečano je otvorila vrata prodajnog mjesta u City Centeru one East na zagrebačkom Žitnjaku.

Domaće kultno ime u svijetu luksuza, koje više od pet desetljeća njeguje strast prema proizvodnji i distribuciji nakita, a s ciljem dodatne ekspanzije i ulaska u zonu shopping centara, Zlatarna Dodić je svečano je otvorila vrata prodajnog mjesta u City Centeru one East na zagrebačkom Žitnjaku.

Smještena u središtu prizemlja shopping centra, otvorena zlatarna odražava novi koncept luksuznog maloprodajnog mjesta s namjerom da se kupcu osjeti privlačnim i ugodnim mjestom za kupovinu. Po uzoru na ostala prodajna mjesta, novootvoreni prostor na 140 m2 zasjao je u pastelno zemljanim tonovima i mramornim teksturama, u kojem je velika pažnja posvećena detaljima od mjedi koji odražavaju uglađen dekor cijelog prostora, u kojem svi elementi interijera djeluju u skladnoj harmoniji s prezentnim nakitom.

Osim iznimno bogate kolekcije vrhunskog standardnog nakita od zlata i dragog kamenja za sve prigode, zahvaljujući novouređenom prostoru, kultna Zlatarna Dodić u City Centeru one East nikad nije bila ljepša i elegantnija. Prilagođena ambijentu shopping centra, impresivni izlošci nakita od dijamanata definiraju novouređenu poslovnicu, koja predstavlja jednu od ekskluzivnih maloprodajnih trgovina u istočnom dijelu Zagreba.

Redizajn svih prodajnih mjesta Zlatarne Dodić u Hrvatskoj velika je vizualna prekretnica za nas”, rekao je Franjo Dodić. “Ulaskom u zonu shopping centara postali smo jedinstvena lokacija s izvrsnom ponudom nakita od zlata i dragulja čime smo postavili novu ljestvicu za luksuznu maloprodajnu mrežu u Hrvatskoj”, dodao je Franjo.

Novootvoreni prostor, ali i novu kolekciju nakita, došla su vidjeti i mnoga poznata lica koja iznimno cijene i nose nakit s potpisom brenda Dodić:  Anđela Rončević i Matej Zlopaša, Matea Ibanez, Tina Walme i Tatjana Drmač.

Zlatarna Dodić ima sedam prodajnih mjesta, četiri su u Zagrebu – u Dubravi, Ilici i City Centeru One, dva u Splitu – u City Centeru One i Mall of Split, a sedmo prodajno mjesto nalazi se u Plitvice Mallu, maloprodajnom parku koji je u vlasništvu obitelji Dodić, otvorenom u prosincu 2021. godine.

Više

Fashion report

Druga je polovica ljeta i još uvijek možete uživati na moru, a mnogi dodaci za plažu vam mogu pomoći da postignete onaj izgled sirene...

Fashion report

Lagani, prozračni materijali, razigrana paleta boja i ljetni uzorci dominiraju odjevnim komadima, zbog čega svi vrlo rado smišljamo outfite za svaki dan.

Fashion report

Čak i najjednostavniji zlatni ljetni modni dodatak može vam pružiti trenutačno osvježenje.

Trendovi

Da bi njihova prva pričest ili krizma bila još nezaboravnija, potreban je poseban poklon.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.