Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Nova generacija Max Factor tekućih pudera

Miracle Match Foundation je prvi Max Factor tekući puder koji sadrži novi silikonski sastojak koji osim što iznimno vlaži kožu omogućava dobru razmazivost i srednje prekrivanje.

Max Factor Miracle Match Foundation – tekući puder je revolucionaran proizvod koji kombinira savršeno prilagođavanje nijanse i novu blur tehnologiju koja zamagljuje nesavršenosti na koži. Osjećaj prilikom nanošenja proizvoda je poput onog kad nanosimo kremu zbog izrazitog hidratizirajućeg učinka.

Miracle Match Foundation je prvi Max Factor tekući puder koji sadrži novi silikonski sastojak koji osim što iznimno vlaži kožu omogućava dobru razmazivost i srednje prekrivanje.

Zašto Miracle Match Foundation?

Tekući puderi koji imaju sposobnost prilagođavanja boje boji kože, obično nude prekrivanje koje većinu žena ne zadovoljava. Miracle Match tekući puder – pametno balansira srednje prekrivanje sa prozračnim „zamagljenim“ efektom koji ujedno i hidratizira kožu.

Formuli su nadodane čestice koje reflektiraju svijetlost. Rezultat? Prekrasna koža zdravog sjaja. Ultimativan nude izgled može biti jednako impresivan i zavodljiv kao i smoky eyes ili crvene usne, ali vizažisti će vam reći, to je najteži izgled za postići. Većinom žene žele dobro prekrivanje, ali da koža zadrži prirodan izgled.

Miracle_Match_Foundation_Heroic_V4_FINAL_LIDON

Vizažisti provedu godine usavršavajući prirodan nude look. Bez sumnje to je ženama najteži make-up look za postići, dobiti dovoljno dobro prekrivanje kako bi koža izgledala besprijekorno, a zadržati prirodan sjaj zdrave kože koja kao da sjaji iznutra Max Factor Miracle Match je jednostavno fantastičan tekući puder koji kožu čini besprijekorno lijepom. A to je početak i kraj svake glamurozne transformacije!” izjavila je Vanesa Ćopić – Max Factor vizažistica

Novi Max Factor Miracle Match tekući puder dostupan je u pet nijansi po cijeni 109,90 kn.

Više

Beauty report

Bestseller brenda Catrice sada i s hit sastojkom niacinamidom univerzalnim sastojkom za blistavu kožu iz snova.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Beauty report

Novi proizvodi baziraju se tako na prirodnim uljima, pčelinjem vosku, hijaluronskoj kiselini, biotinu, keratinu i slično.

Beauty report

Proteklog tjedna, u prostoru BIPA Backstage-a – pravoj maloj beauty oazi, održan je Max Factor Good For Your Skin Academy.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.