Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Nova «I CAN ICON» activewear kolekcija

Domaći brend ‘I CAN ICON’ koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom, kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim i drugačijim dizajnom.

Domaći brend ‘I CAN ICON’ koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom, kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim i drugačijim dizajnom. Mlada dizajnerica Petra Pavlic predstavlja novu activewear kolekciju – sportsku odjeću za teretanu.

I Can Icon 4

Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano, fleksibilno – spremno za trening. Spremni za biti drugačiji, čak i u teretani. Nešto je divlje u modelima koji prezentiraju novu sportsku kolekciju; to su žene sa stavom. Odlučne i odriješite, točno znaju kako postići svoj cilj i lako do njega doći. Žene koje brinu o svojem izgledu, jer su odavno poznate kao kompleksne individue koje se dokazuju samo sebi. Organizirane majke i uspješne karijeristice – sve one koje znaju kako dobro izgledati u svim prigodama. Ako se, pak, tokom godina nakupilo suvišnih kilograma, ovaj model odjeće za vježbanje ‘I CAN ICON activewear’ vješto to skriva i nadasve motivira, a tomu idu dvije stvari u prilog – odličan materijal i čvrste, ali udobne trake s logotipom branda koji podupire strateška mjesta te oblikuje tijelo da izgleda nevjerojatno.

ICanIcon1

Iako inspiracija rijetko kad, zapravo nikad ne dođe sjedeći u četiri zida, za izradu nove ‘I CAN ICON’ modne kolekcije prijeđene su milje i milje svijeta kako bi se rodila nova inovacija branda. Cilj ove modne kampanje je spojiti modu i sport, prikazati jednakost žene muškarcu, neustrašivost i spremnost. Kreatorica otkriva kako ne pronalazi zadovoljstvo radeći već postojeće kreacije, već joj je gušt stvoriti nešto novo, neviđeno, iako je težak put do prihvaćanja noviteta, posebno u modnom svijetu. Samo rijetki se usuđuju – a takvi se posebno cijene.

ICanIcon2

‘I CAN ICON’ sportska kolekcija od danas je dostupna na webshopu modnog branda www.icanicon.eu/webshop .

  • Make up: DAEMY make up studio
  • Modeli: Ana i Nikol Podhraski
  • Speedway: JPRacing Team
  • Motocross: KC motocross team
  • Fotograf: Goran Čižmešija

Više

Trendovi

I CAN ICON pruža najbolju kvalitetu za najbolju cijenu. 

S modne piste

Haljine i baloneri iz nove kolekcije su rađeni od potpuno novog materijala, mekšeg i podatnijeg, koji vjerno prati siluetu svake žene, a kreacije su...

Trendovi

Upravo Big Apple inspirirao je i mladu hrvatsku dizajnericu Petru Pavlic, koja je samo pet mjeseci nakon povratka iz istog, osmislila i pokrenula modni...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.