Nova kampanja Ivice Skoke ostavlja bez daha

Ivica Skoko, omiljeni dizajner mnogih Hrvatica, predstavlja kampanju za najnoviju kolekciju večernjih haljina. Prekrasne haljine koje ostavljaju bez daha sve poklonice raskošnih red carpet izdanja, u bajkovitoj kampanji misterioznog naziva Moonlight – Sunlight, snimila je modna fotografkinja Mare Milin. Raskošni dizajn Ivice Skoke i romantična vizija Mare Milin rezultirali su očaravajućim fotografijama koje evociraju žensku ljepotu, nježnost, romantiku i senzualnost.

MoonlightSunlight(5)

Vjeran svom modnom izričaju i s potpisom dizajnera haljina za crvenih tepih, Skoko i u ovoj kolekciji ostaje vjeran eleganciji, ali ponekad čak i pretjeruje u naglašavanju luksuznog i svečanog. Raskošni materijali, ručno rađeni detalji kojima dizajner pridaje iznimnu važnost i čipka otkrivaju neobuzdanu ženstvenost i senzualnost. „Svaku ženu smatram posebnom i privlačnom na specifičan način te od toga polazim i kad kreiram. Bitno mi je da se žena dobro osjeća u svojoj koži noseći moje haljine pa je tako i ova kampanja pokazala ženu u istovremeno nježnom, romantičnom i izazovnom izdanju. Mare Milin je savršeno ulovila bit i esenciju žene za koju stvaram“, izjavio je Ivica Skoko.

MoonlightSunlight(1)

Modernu princezu, drsku i nježnu, u Moonlight – Sunlight kampanji utjelovila je manekenka Luna Valas, članica modne agencije Talia model koja se savršeno snašla u toj ulozi. Šminku potpisuje poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy, dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić. Bezvremenska elegancija koja krasi haljine Ivice Skoke i ovoj je kampanji dala prepoznatljiv potpis Mare Milin.

MoonlightSunlight(3)