Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Nova Kérastase Specifique Divalent linija je ono što trebamo ove jeseni

Zdrava kosa je puno više od lijepe frizure i upravo zato, važno je pravilno njegovati svaki tip kose.

Kada je kosa u pitanju, svaka žena teži njezinom savršenom i zdravom izgledu. Sjaj kao iz salona, zdravo i uravnoteženo vlasište, zaglađeni vrhovi, sve su to stvari o kojima mnoge žene maštaju. Zdrava kosa je puno više od lijepe frizure i upravo zato, važno je pravilno njegovati svaki tip kose. Ne odgovara svaki proizvod ili linija svakom vlasištu, ali uz pomoć stručnog i profesionalnog pristupa iskusnih frizera, danas je lako pronaći ono što će kosu činiti baš onakvom, kao s reklame.

Toplina, voda, zagađenost, stres, prehrana, a ponekad i sama genetika, su uzročnici i prijetnje modernog stila života. Okruženi smo sa svim navedenim faktorima gotovo svakodnevno i tu počinje svojevrsna borba. Učestalo pranje kose narušava uravnoteženi ciklus sebuma na vlasištu i čini ga masnim, a kosu suhom i beživotnom. Osjećaj je jednostavno neugodan. A ono čemu svi težimo je dugotrajan osjećaj svježine na vlasištu i kosi. Od svog postanka, davne 1964. kada su lansirali prvu njegu za kosu, primarni fokus brenda je zdravo vlasište, a Kérastase je pionir u mnogim inovicijama jer Kérastase eksperti znaju da samo zdravo vlasište znači i zdravu, lijepu kosu.

Od tada, pa sve do danas žene diljem svijeta imaju priliku uživati u personaliziranoj njezi vlasišta i kose uz inovativne proizvode koji dolaze iz ovog luksuznog francuskog brenda.

Tako je jučer je u prekrasnom Takenoko Baru, u samom srcu Zagreba predstavljena nova linija Kérastase Specifique Divalent. Ova linija je jedinstvena po tome što pruža dvostruku učinkovitost.

Namijenjena je masnom vlasištu i osjetljivoj dužini kose, a nakon korištenja pruža trenutačno više volumena, više hidratacije vlakna i intenzivnije čišćenje vlasišta. Nova zvijezda linije je pročišćavajuća glina Argile Équilibrante, čije se korištenje savjetuje jednom tjedno, a radi formule obogaćene aminokiselinom, osjećaj čistoće i smanjenje same masnoće vlasišta, čini kosu svježom i blistavom. Osim pročišćavajuće gline, nova formula se nalazi i u novoj iznimno hidratizirajućoj gel maski, dok  Divalent kupka za kosu, blista u novoj ambalaži. Uz Kérastase Divalent rutinu, uživat ćete u dugotrajnom osjećaju svježine u kosi!

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

U zimskom periodu njega kose je ponešto zahtjevnija zbog kombinacije suhog i toplog zraka u zatvorenim prostorima, te hladnog i vlažnog zraka na otvorenom.

Beauty report

Prije nego se odlučite za neki od domaćih tretmana, savjetujte se sa stručnjacima za njegu kose.

Savjeti i preporuke

Dubinski štite kosu popravljajući štetu nastalu uslijed sunčanja i kupanja!

Predstavljamo

Zajedno s revolucionarnim šamponom, stručnjaci Pantene Pro-V razvili su i liniju balzama sa sustavom očuvanja keratina

Advertisement