Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Nova kolekcija brenda PETAR Lidije Skočibušić

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta. Dizajnerica #osluškuje“ tkaninu, njihovu teksturu i podatnost, te pronalazi „idealne“ forme u vidu odjevnog predmeta.

Lajtmotiv kolekcije su zaobljeni oblici i linije. Kako u osnovnim krojevima haljina, nogavica hlača, konveksnih volumena na leđima topića i haljina tako i u detaljima kao što su kragna, vratni izrez, prorez džepa te aplicirani ili ukrojeni dijelovi odjevnog predmeta.

Dodatna dinamika i bogatstvo kolorita postignuto je interpoliranjem elastičnih traka na minimalističke krojeve odjevnih predmeta. Osim što imaju funkcionalnu ulogu rastezljivosti i prilagodljivosti odjevnog predmeta postignuta je svježa estetska dimenzija i asimetrija.

U ovoj koloristički bogatoj kolekciji (od plave, ljubičaste, narančaste, cigla crvene, smeđe do bež i bijele) korištene su tkanine prirodnog podrijetla: pamuk, viskoza, svila, lan.

Kolekcija je zaigrana i pomalo romantična, donosi „mekše“, oblije i ženstvenije forme od dosadašnjih. Komunicira artistički i individualistički pristup odijevanju, bez žrtvovanja udobnosti i funkcionalnosti, te je namijenjena onima koji dijele iste vrijednosti i estetiku.

Pronađite ih na:

Facebook: petarbylidijaskocibusic

Instagram: https://instagram.com/petar_by_lidijaskocibusic/

  • Fotografirala: Ivana Jagušić
  • Model: Petra Milutin
  • Cipele: Hogl Shoes

Više

Fashion report

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.