Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Nova kolekcija Cloud&Co slavi žensku ljepotu i budi osjetila

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Cloud&Coslavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka. Katarina predstavlja naušnice, lančiće i narukvice od srebra i srebra s pozlatom u kombinaciji s poludragim kamenjem, inspirirane, različitom ženskom ljepotom, kulturama i stilom. Kombinirala je prepoznatljive elemente branda s lancima i velikim karikama koji se mogu nositi na različite načine.

Autentičnost ženske ljepote i stila

Cloud&Co kao brand cijeni autentičnost ženske ljepote i stila, jer je i sam pravi original i upravo je to Katarina željela pokazati kroz kampanju: „Naša nova kampanja želi slaviti istinsku žensku ljepotu, u svim svojim nijansama, različitostima i autentičnosti. Kroz svoju svakodnevicu primjećujem posvuda cure i žene s mojim nakitom, divim se kako ga nose, oduševljava me kako ga kombiniraju i kako ga ponekad i sama doživim iz nekog potpuno novog kuta.

To se dogodilo nedavno kada sam došla na jednu proslavu i ugledala prelijepu, posebnu ženu na kojoj sam primijetila kako svjetluca Invisible cloud lančić i pomislila, ona je novo lice Cloud&co-a. Autentična, moćne nesvakidašnje ljepote, personifikacija onoga što želim poručiti i sretna sam da je Dalia Abdel Rahim, pristala i da imam takve posebne modele. Dalia je spoj različitih kultura, očaravajuće karizme i snažnog stava. Ona je Cloud&Co žena koja zna kombinirati novo i staro, igrati se s nakitom, biti kreativna, maštovita i biti svoja. Upravo se to vidi na svakoj fotografiji i odiše cijelom kampanjom koja izaziva naše percepcije i osjetila“.

Sve je u kombinacijama

I u ovoj sezoni ključno je kombiniranje: starih i novih Cloud&Co komada, prema svom stilu, ali i potrebi ovisno o tome radi li se o dnevnoj ili noćnoj varijanti.


“Ovo je prilika za sve žene koje nose nakit da se poigraju i da budu maštovite, da same kreiraju kako će nositi i kombinirati Cloud&co. Blagdansko je doba, trebat će nam večernje i elegantne kombinacije, a tu vidim lančiće uz otvorena leđa ili dekolte. Naušnice su nezaobilazne u dnevnoj i večernjoj varijanti, a sami odlučujete kako ćete složiti par ili više njih i kako ćete ”dekorirati svoje uho” da bude kao božićno drvce, dodala je Radnić Zmazek.

Romantika zvijezda i nebeskih elemenata oduvijek je inspiracija dizajnerima nakita. Katarina je u svom konceptu napravila korak dalje i uspjela te elemente ukomponirati u našu svakodnevicu, spojila je jednostavnost i jedinstvenost u svojim komadima s nebeskim tijelima koji su prisutni i u ovoj kolekciji, s novim elementima inspirirani prostranstvom kozmosa, a upravo toliko je i prostranstvo naše različitosti i jedinstvenosti koje nakit simbolizira.

Ne propustite novu Cloud&Co kolekciju idealnu za upotpuniti vlastiti stil i stav, ali i za zapamćen poklon. Kolekcija je dostupna u Dubrovniku, a od 6. prosinca i u Zagrebu i online.

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Zanimljivosti

Hrvatice posebno vole haljine koje prate svjetske modne trendove poput maxi haljina, točkastog uzorka ili haljina u svijetlo plavoj i maslinasto zelenoj boji.

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Advertisement