Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nova kolekcija jesen/zima 2022 usmjerena na elegantne stilove, ali i grunge te grublji modni smjer

Uz novu kolekciju za jesen/zimu 2022 C&A postaje još moderniji!

Uz novu kolekciju za jesen/zimu 2022 C&A postaje još moderniji! Ova modna kuća ima snažnu svrhu koja pokreće: želi inspirirati sve da izgledaju, osjećaju se i čine dobro.  

Modni brend Clockhouse za mlade sadrži kolekcije koje se fokusiraju na nove konfekcijske i mladenačke trendove inspirirane azijskim tržištem, kao i grunge buntovničke vibracije zanimljive GenZ konzumentima. Sve one odražavaju grubu i stvarnu prirodu svijeta oko nas.

Sofisticirani krojevi, casual chic uredska odjeća i lako stilizirana dnevna odjevna kombinacija predstavljaju ključne komade sezone. Kolekcije “Everyday Chic”, “New Way of Working”, “Indoor Chic” i “Night Dressing” nude široku paletu elegantnih primjeraka za najotmjeniju sezonu krajem godine, uključujući tkanine poput kašmira, ali i usklađeni raspon boja od sofisticiranih neutralnih tonova do sjajnih u safir plavoj, smaragdno zelenoj i fuksija ružičastoj.

Kao dodatak, dizajnerski tim C&A kreirao je kolekciju trapera jesen/zima ’22 koja je inspirirana vezama u prirodi. Stvorena je traper linija “The Unisex” za povezivanje bez granica spola ili rase. Ondje gdje postoji prihvaćanje i uključenost, poštovanje i ljubav. Odjeća je kreirana uz poštivanje prirode korištenjem niske količine vode i kemikalija, recikliranih materijala korištenih u C&A FIT (Tvornici inovacija i tekstila) kao i materijala sa certifikatom C2C. Omiljena tkanina sezone je 100% reciklirani traper, sadržana i u najprodavanijim krojevima C&A – “The Straight” i “The Slim”.

Više

Zanimljivosti

Proljeće nas je izmamilo sve van na terase i uživanje u proljetnom suncu, a subota se čini kao odličan provod na Tangerine x Mlinček...

Fashion report

Sunčane naočale su pouzdan i provjeren način kojim ćete dodatno istaknuti dozu stila vašem proljetnom izgledu.

Fashion report

Answearov Spring Black Friday do 15. travnja je savršena prilika za obnavljanje proljetne garderobe.

Darivanje

Snažan ženski lik vodi nas na neizmjerno iskreno putovanje k samoosvještenju i samoprihvaćanju, popraćeno vrsnim primjerima iz filmske i popularne kulture i urešeno britkim humorom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.