Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nova kolekcija nakita za sve ljubitelje francuskog šika

FREYWILLE  je lansirao novu kolekciju nakita koja nas je osvojila razigranim koloritom i zanimljivim motivima.

FREYWILLE  je lansirao novu kolekciju nakita koja nas je osvojila razigranim koloritom i zanimljivim motivima. Paris Pop je posvećen Parizu, gradu kulture, romantike i ljubavi, a prikazanog  kroz maštu slavnog Roberta Delaunaya. Slavi pop art, vizualni i umjetnički pravac  koji  pokušava umjetnost približiti gledateljima tako da ih aktivno uključuje u stvaranje likovnih djela.

Već je poznato da FREYWILLE umjetnici kao slikarsko platno koriste fini emajl koji obrađuju autentičnom tehnikom emajliranja razvijenom u 18.stoljeću.  U središtu svakog komada nakita iz kolekcije Paris Pop naziru se najimpresivnije pariške znamenitosti položene na apstraktne krugove, tj. prstenove  svijetlih boja, nalik dugi ili širenju valova zvuka. Ova razigrana kompozicija  izgleda poput neobične šetnice s koje se nižu vizure na najveće atrakcije Pariza, poput  Eiffelova tornja i katedrale Notre-Dame,  Slavoluk pobjede (Arc de Triomphe), muzej Louvre te  bijelu baziliku Sacré-Coeur koja dominira Montmartreom, umjetničkim srcem grada.

Svaki komad nakita iz kolekcije Paris Pop uistinu se čini poput čarobne umjetničke minijature koja  zrači “joie de vivre”.  U to se uvjerila i šarmantna Ana Bacinger  koja se odmah zaljubila u ovu FREYWILLE kolekciju nakita te ju odlično uklopila u svoje  najdraže jesenske modne kombinacije.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2, gdje su već počele limitirane promotivne ponude “Black Friday 2020”.

Ne propustite

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Fashion report

Zaručnički prsten je mnogo više od „još jednog komada  nakita“.

Fashion report

Nikad romantičniji, nježan cvjetni print pokazao se idealan za spajanje nespojivog.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.