Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nova kolekcija naočala za Police, koju je dizajnirao Lewis Hamilton, predstavljena na F1TM Grand Prixu u Italiji

Prava ikona F1 ™ i svijeta mode, Lewis Hamilton koristi naočale kao jedan od svojih prepoznatljivih modnih dodataka.

Prava ikona F1 ™ i svijeta mode, Lewis Hamilton koristi naočale kao jedan od svojih prepoznatljivih modnih dodataka. “Bio je izuzetno oduševljen kad smo ga pozvali da u suradnji s brendom Police stvori svoju prvu kolekciju naočala“, dodaje Enrico Furlan, kreativni direktor De Rigo Vision-a. „Ova zbirka nosi ne samo njegov potpis, već ponajviše njegov nepogrešiv stil i vrijednosti koje savršeno odražavaju stil i suštinu brenda Police. Posebno smo ponosni na ovu kolekciju koja je osmišljena u suradnji s Lewisom Hamiltonom. Bila nam je čast raditi s F1 ™ prvakom, a posebno su nas oduševile njegova pažnja prema detaljima i osjetljivost važnih pitanja poput održivosti, na koju je stavljao poseban naglasak tijekom kreativnog procesa.”

Police je i službeni dobavljač ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport u kojemu su partnerski trkači te cijeli tim ambasadori ovog brenda sunčanih i dioptrijskih naočala.

Odražavajući pilotski stil i duh brenda Police, svaki se model ističe svojim snažnim i prepoznatljivim dizajnom koji ujedinjuje elemente klasičnog i retro stila nadahnutim modno osviještenim trendovima. Posebna pozornost se posvetila izboru materijala, poput bio acetata zbog svoje održivosti te titanu i gumi zbog svoje učinkovitosti.

„Stvaranje ove kolekcije u suradnji s brendom Police bilo je nevjerojatno iskustvo. Osjećao sam se izuzetno motiviranim i počašćenim što mogu učiti od izvanrednih dizajnera. Ovo je moje prvo iskustvo vezano uz dizajniranje naočala. Posebno me zadivila posvećenost detaljima. Suradnjama poput ovih dugujem uspjeh u karijeri, kojima pomičem vlastite granice, bez straha od prihvaćanja onog što me čini drugačijim“, rekao je Lewis Hamilton.

Više

Trendovi

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo.

Moj dom

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba...

Fashion report

S obzirom na veliki izbor modela teško ćete se odlučiti samo za jedan par jer je ovosezonska kolekcija zaista fantastična.

Fashion report

Nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez - sunčanih naočala.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.