Nova kolekcija naočala za Police, koju je dizajnirao Lewis Hamilton, predstavljena na F1TM Grand Prixu u Italiji

Prava ikona F1 ™ i svijeta mode, Lewis Hamilton koristi naočale kao jedan od svojih prepoznatljivih modnih dodataka. “Bio je izuzetno oduševljen kad smo ga pozvali da u suradnji s brendom Police stvori svoju prvu kolekciju naočala“, dodaje Enrico Furlan, kreativni direktor De Rigo Vision-a. „Ova zbirka nosi ne samo njegov potpis, već ponajviše njegov nepogrešiv stil i vrijednosti koje savršeno odražavaju stil i suštinu brenda Police. Posebno smo ponosni na ovu kolekciju koja je osmišljena u suradnji s Lewisom Hamiltonom. Bila nam je čast raditi s F1 ™ prvakom, a posebno su nas oduševile njegova pažnja prema detaljima i osjetljivost važnih pitanja poput održivosti, na koju je stavljao poseban naglasak tijekom kreativnog procesa.”

Police je i službeni dobavljač ekipe Mercedes-AMG Petronas Motorsport u kojemu su partnerski trkači te cijeli tim ambasadori ovog brenda sunčanih i dioptrijskih naočala.

Odražavajući pilotski stil i duh brenda Police, svaki se model ističe svojim snažnim i prepoznatljivim dizajnom koji ujedinjuje elemente klasičnog i retro stila nadahnutim modno osviještenim trendovima. Posebna pozornost se posvetila izboru materijala, poput bio acetata zbog svoje održivosti te titanu i gumi zbog svoje učinkovitosti.

„Stvaranje ove kolekcije u suradnji s brendom Police bilo je nevjerojatno iskustvo. Osjećao sam se izuzetno motiviranim i počašćenim što mogu učiti od izvanrednih dizajnera. Ovo je moje prvo iskustvo vezano uz dizajniranje naočala. Posebno me zadivila posvećenost detaljima. Suradnjama poput ovih dugujem uspjeh u karijeri, kojima pomičem vlastite granice, bez straha od prihvaćanja onog što me čini drugačijim“, rekao je Lewis Hamilton.