Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
ZiZou nakit
ZiZou nakit

S modne piste

Nova kolekcija Zizou nakita „On The Moon“ osebujna i drugačija baš poput tebe!

ZiZou nakit  nam predstavlja novu kolekciju On The Moon, inspiriranu mjesečevim mijenama.

ZiZou nakit  nam predstavlja novu kolekciju On The Moon, inspiriranu mjesečevim mijenama. Mjesec je sjajan i energičan, taman i moćan, utječe na nas, na naše emocije, intuiciju, ponašanje.

Žene su se oduvijek ukrašavale  ali nakit suvremenoj ženi nije samo ukras već svojevrsno iskazivanje stava ili stila. Takvu poruku šalje i ZiZou nakit hrvatske dizajnerice Zdravke Radić koja nam predstavlja svoju novu kolekciju inspiriranu moćnim i energičnim mjesecom te je namijenjen svim ženama.  Kao i Mjesec, i one su jake, energične, i spremne na promjene no ujedno i ženstvene.

U ovoj kolekciji pronaći ćete komade nakita koji su srebrni poput punog mjeseca za dnevne prigode do za Zizou specifične patinirane  modele koji donose mjesec u njegovim sjenovitim fazama i odlično se uklapaju u bilo koji večernji outfit. Oblici su suvremeni, geometrijski i predstavljaju sve mjesečeve faze koji su predmet autoričinog istraživanja. ZiZou nakit izrađen je od recikliranog srebra a nova kolekcija sastoji se od prstenja, narukvica, naušnica i ogrlica te je obogaćen poludragim kamenjem citrinom, granitom, spinelom ili topazom što ga čini nešto nježnijim i romantičnijim od dosadašnjih kolekcija.

Uvijek sam htjela nakit koji nije konvencionalan i koji odolijeva trenutnim trendovima. Zato ga izrađujem u drugačijim oblicima. Trudim se da je nakit suvremen, ali i da je nosiv“, opisuje Zdravka dodajući kako se u izradi nakita često oslanja na geometrijske oblike.

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

ZiZou kolekciju možete pronaći na web shopu ili u ZiZou atelijeru u Širokobriškoj 56, Zagreb.

Predstavit će novu kolekciju i na HUSH HUSH Marketu #10 10. i 11. prosinca u Muzeju suvremene umjetnosti.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.