Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Nova kolekcija Zizou nakita „Pupoljci“

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

ZiZou nakit  nam predstavlja novu kolekciju „Pupoljci“, inspiriranu delikatnim cvjetnim  pupoljcima. Pupoljci su nježni i krhki , pa je i ova kolekcija nježnog kolorita te stvara suptilnu i  ženstvenu estetiku.

Svaki komad u kolekciji pažljivo je oblikovan kako bi dočarao proces cvjetanja, stvarajući osjećaj nježnosti i elegancije. Boje pupoljaka su  pastelno  rozih i plavih tonova.

 Kolekcija „Pupoljci“  obuhvaća ogrlice, naušnice, prstenje i narukvice koje se  savršeno  uklapaju u svaki stil, bilo da ih birate nositi  u posebnim prigodama ili u svakodnevnim trenucima.

Neka “Pupoljak” bude vaš izbor kada želite nositi nešto što istovremeno odražava vašu vezu s prirodom i naglašava vašu nježnu stranu. Uronite u svijet elegancije, ljepote i prirodnog sjaja s novom kolekcijom nakita koja će zasigurno privući pažnju i ostaviti  dojam.

„Uvijek sam htjela nakit koji nije konvencionalan i koji odolijeva trenutnim trendovima. Zato ga izrađujem u drugačijim oblicima. Trudim se da je nakit suvremen, ali i da je nosiv“, opisuje Zdravka dodajući kako se u izradi nakita često oslanja na geometrijske oblike.

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

ZiZou kolekciju možete pronaći na web shopu ili u ZiZou atelijeru u Širokobriškoj 56, Zagreb.

Predstaviti će novu kolekciju i na HUSH HUSH Marketu  #12 9. i 10. prosinca u Muzeju suvremene umjetnosti.

Ne propustite

Fashion report

Duga ELFS maxi haljina puderaste boje Valerie Per jedina je haljina u koju trebate investirati ovog ljeta i nosit ćete ju godinama kao vaš...

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Trendovi

Answear.hr ima široku ponudu dizajnerskih brendova sunčanih naočala, a dio tog portfolija ne može se pronaći u našim optikama.

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.