Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nova ljetna kolekcija “Summer of love” dizajnerice Anite Pokrivač

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto. Lagane, lepršave, upečatljive, a istovremeno toliko nosive i laskave svakog građi. Sve to su haljine, koje najavljuju ljeto 2022. i istovremeno slave ljubav prema samoj sebi.

Kolekcija sadrži i dva modela koja će itekako laskati osunčanoj puti. Nakon plaže, sunca i mora, haljine sa zlatnim print detaljima bit će pun pogodak da probudite romantičarku u sebi.

Iznimna lakoća nošenja, a u isto vrijeme ženstvenost i elegancija te prirodni materijali, prepoznatljiva su nit vodilja brenda.

Model: ANTEA VALENTA
Photo: MISLAV ŽABAROVIĆ
MAKE UP: ANA UDE

Više

Zanimljivosti

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali ostaju uvijek IN – a jedan od takvih je jeans ili traper.

Trendovi

Iako je već druga polovica ljeta, još uvijek je dobar tajming da ulovite novi par sunčanih naočala prije nego što nastupi hladnije vrijeme.

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Fashion report

Proteklog vikenda mnogi Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.