Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Nova modna priča Ive Viljevac

Vidljivi odmak od prošlog dizajna u novoj modnoj priči poznate dizajnerice nakita Ive Viljevac.

Vidljivi odmak od prošlog dizajna vidljiv je u novoj modnoj priči poznate dizajnerice nakita Ive Viljevac. Decentan, minimalistički i elegantni nakit ima poruku i cilj – narukvice i ogrlice trebale bi svaku ženu inspirirati simbolikom koralja, bisera te ugraviranih motiva.

1

Cijeli koncept kolekcije, pa i kampanje snimljene s glumicom Mirnom Medaković Stepinac osmišljen je tako da vas potakne na razmišljanje o snovima, željama i vlastitim mogućnostima, da vas poveže s najbližima te da se osjećate posebno. Fotografije koje potpisuje Karmen Poznić snimljene u luksuznom interijeru Hotela Palace prikazuju uspješnu, pozitivnu ženu, sa sanjarskim pogledom i snagom za ostvarenje svojih snova.

3

“Ovom kolekcijom potvrđujem da se uvijek rado vraćam koraljima. Odmah pored riječnih bisera, oni su se našli u glavnoj ulozi. Koralji simboliziraju ljubav, odanost i vjernost. Vjeruje se da nas štite od negativnih utjecaja, da pozitivno djeluju na međuljudske odnose te jačaju prijateljstvo. I biser u mnogim kulturama ima dublje simbolično značenje. Oduvijek se smatrao simbolom ljubavi, ljepote i sreće.” izjavila je Iva Viljevac

2

Kolekcijom dominira popularna rosegold boja. Privjesci s rozom i žutom 18 karatnom pozlatom nose ugravirane motive anđela, zvjezdica, sidra, ptice u letu, otkucaja srca, puzzle, slova i druge.

5

“Svaki od njih dizajnirala sam s namjerom da u vama stvore pozitivan osjećaj i da ih nosite jer za vas imaju posebno značenje – značenje koje ćete im sami pridati.” izjavila je Iva Viljevac

Ogrlice i narukvice posebno su zanimljive jer ih možete personalizirati. Sami možete složiti kombinaciju raznih privjesaka iz ponude, svilenih končića u raznim bojama, lančića sa žutom i rozom pozlatom ili lančića od čistog srebra.

4

Komade iz ove linije nakita nosit će sve žene dobrog stila, željne kvalitetnog, elegantnog i nosivog nakita.

  • Model: Mirna Medaković Stepinac
  • MUA: Matea Paulus – Make Up LUS
  • Hairstylist: Iva Gaurina
  • Photo: Karmen Poznić – Oblak Photography
  • Location: Hotel Palace Zagreb

Pročitajte još

Trendovi

Anka jewelry je brend koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene, pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu.

Fashion report

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry.

Dizajn

I ovaj Božić pronađite svoje nove, najdraže, prigodne modne dodatke na Facebooku Mickey-handmade i Instagramu mickeyhandmade.

Dizajn

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Advertisement