Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Nova oaza ekskluzivne kozmetike

Prvi hrvatski premium brend preparativne kozmetike Skinfinity službeno je otvorio svoja vrata u Tkalčićevoj ulici u samom centru Zagreba

Prvi hrvatski premium brend preparativne kozmetike Skinfinity službeno je otvorio svoja vrata u Tkalčićevoj ulici u samom centru Zagreba. Riječ je o vrhunskoj kozmetici namijenjenoj za sve tipove kože, njegu lica, ruku i tijela.
Interijer trgovine je prvo s čime se kupac susreće u procesu kupnje, a elegantan i besprijekoran izgled Skinfinity prostora preslika su misije i vizije brenda. Upravo je ta smjernica bila nit vodilja po kojoj se arhitektica Ivana Banay vodila pri uređenju prostora.

Kako bi boravak u prostoru bio iznimno iskustvo i izazvao posebnu pažnju klijenata, arhitektica je htjela dočarati luksuznost, ali i pristupačnost detaljima u prostoru koji su dali jednu dodanu vrijednost te ponudu i uređenje zaokružili u jedinstvenu priču. Glavni cilj bio je postići jednostavan i efektan dizajn obogaćen posebnim detaljima kao što su tapete boje zlata, keramika imitacije kamena u visokom sjaju, ogledala sa “bogatim” okvirima u kombinaciji s bijelom bojom i modernim elementima. Kružni detalji protežu se kroz cijeli prostor, pa tako isti oblik prati i pojedine proizvode, a velika pažnja posvećena bogatoj rasvjeti koja nenametljivo ističe detalje interijera i cjelokupni dizajn, cijelom prostoru daje posebnu čar. Ovom modernom uređenju i otvorenosti prostora notu tradicije dali su pojedini starinski elementi koji su besprijekorno spojili naizgled nespojive strane i tako istaknuli luksuznost u prvi plan.

Prateći svjetske trendove, Skinfinity je za svoje klijente pripremio nešto inovativno i posebno. Skinfinity je po svom konceptu podijeljen u dva dijela: prednji i stražnji. Prednji dio ima prodajni karakter, dok je stražnji dio namijenjen osobnijem pristupu kupcima u kojem mogu napraviti besplatan pregled kože na najmodernijem aparatu koji pruža potpuno novu sliku i daje uvid u način na koji se treba njegovati i tretirati. Upravo se takvim pristupom želi istaknuti važnost u razvijanju odnosa s postojećim i budućim kupcima.

Skinfinity će Vam pružiti sve što ste tražili od vrhunske kozmetike, kvalitetu, djelotvornost i egoističan pristup njezi kože za sve one koji hrabro i beskompromisno traže iskorak.

Fotografije John Pavlish

Više

Beauty report

Krastavac, dud i hibiskus su glavni sastojci FINITYLIGHTNER kreme, a ljubav i podrška prema hrvatskoj proizvodnji i trudu tima bili su glavni elementi SKINFINITY...

Beauty report

Brend Skinfinity jedinstven je po svemu, a prije svega po odabiru inovativnih sastojaka, s kojima su uspjeli postići najbolju djelotvornost i stabilnost proizvoda

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.